banner isbank

Heyecanla Beklenen "Sokakta Satranç Var" Başlıyor..

sokaktasatrancvar2021 afissSatranç sporunun birleştirici gücüyle Türkiye’nin dört bir yanını saracak olan 'Sokakta Satranç Var' projemizin 7’ncisi başlıyor. Federasyonumuz tarafından her yıl okullar açılmadan önceki hafta düzenlediğimiz 'Sokakta Satranç Var’ projemizin yedincisini bu yıl 2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları'nın düzenlenmesi nedeniyle 11 - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında hayata geçiriyoruz.
Katılımın yoğun olduğu ve ilgiyle takip edilen projemiz bu sene de "maske, mesafe ve hijyen" kurallarına dikkat ederek düzenlenecektir. Satranç ailemiz dokuz gün sürecek projemize ülkemizin doğusundan, batısına, kuzeyinden, güneyine kadar sokaklardan, okul bahçelerinden, parklardan, kentin simge yerlerinden, sahillerden kısaca her yerden katılabilirler.
7’den 70’e herkesin katılım gösterebildiği projemizden çektiğiniz fotoğrafları #sokaktasatrançvar #satrançiçinvarız etiketiyle sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir,  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adreslerine iletebilirsiniz.
Birbirinden güzel mekan ve karelerin hamlelerle buluştuğu "Sokakta Satranç Var" projemizin yedincisi için fotoğraflarınızı bekliyoruz. 
ETKİNLİK DUYURUSU:
- 17 Eylül 2021 Cuma 15:00 - 17:00 saatleri arasında Şişli Maçkı Parkı`nda sürpriz konuklarımızla Sokakta Satranç Var etkinliği düzenlenecektir.
- 18 Eylül 2021 Cumartesi 16:00-18:00 saatleri arasında Beylikdüzü Kuğulu Park`ta Sokakta Satranç Var etkinliği düzenlenecektir.
   pngETKİNLİK AFİŞİ  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase