banner isbank

2019-2020 Yeni Lisans / Vize Dönemi Başladı..

banner lisansSayın Sporcu, Antrenör ve Hakemlerimiz,
16 Eylül 2019 tarihinden itibaren 2019-2020 sezonu başlamış olup, Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı sporcu, antrenör ve hakemlerinin yeni sezon vizelerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri bir İş Bankası şubesinden TSF lisans hesabına vize bedeli yatırılmak suretiyle yapılabileceği gibi lisans.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılabilir.
16 yaşaltı sporcularımız için lisans ve vize ücreti bulunmamaktadır. 16 yaşaltı sporcularımız lisans.tsf.org.tr  adresinden kişisel bilgilerini girerek ücretsiz lisans/vizelerini yaptırabilirler.
Sporcu lisans-vize işlemlerinde son 6 ay içerisinde alınmış "satranç oynamasında/spor yapmasında engel yoktur" karar yazılı, tarih-protokol no, doktor imza-mühür ve sağlık kurumu adı mevcut sağlık raporunun da Lisans Sistemine yüklenmesi sonrası sporcu lisans-vizeleri onaylanmaktadır. ( Bkz: Sağlık Raporu Örneği / Madde:4 )
Vize işlemlerini tamamlayan hakemlerimizin ise bilgi güncellemelerini hakem bilgi sisteminden online olarak tamamlamaları gerekmektedir.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase