banner isbank

Capitol AVM Babalar Günü Satranç Turnuvası 16 Haziran 2019`da..

capitol2019 afisCapitol AVM tarafından 16 Haziran 2019 Pazar günü Capitol AVM Babalar Günü Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva takım sistemiyle yapılacak olup, baba-çocuk ikilisi bir takım oluşturur. İki sporcunun puanları toplamı takımın puanını oluşturacaktır. Baba ve çocuk – karşı takımdaki baba ve çocuk ile karşılaşacaktır (baba ile baba, çocuk ile çocuk).
Turnuva 6 tur isviçre sistemiyle 15dk+5sn düşünme süresinde yapılacaktır. Turnuva kayıtları 5 Haziran 2019 Çarşamba 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle yapılacaktır. Turnuva sonunda dereceye girecek takımlara Boyner`den toplamda 3.000 TL hediye çeki ödülü ile turnuvayı tamamlayan tüm takımlara Spectrum Cineplex`ten çift kişilik sinema bileti hediyesi verilecektir.
Detaylı bilgilere turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Sporcu listesi asıl ve yedek liste olarak haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuvaya katılamayacak takım varsa turnuva e-posta adresine mesaj ileterek bu durumunu en kısa zamanda bildirmelidir. Katılamayacağını bildiren takım olursa sırasıyla yedek takımlar turnuvaya dahil edilir, liste güncellenecektir. Katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.
   pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi      Sporcu Listesi

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase