banner isbank

Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası 16-17 Nisan 2016`da

kartal23nisan2016 afis-sKartal Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Minikler-Ümitler-Küçükler-Yıldızlar ve rating kategorisi olmak üzere 5 kategoride yapılacaktır. Turnuva 1998 ve sonrası doğumlu sporcuların katılımına açıktır.
Turnuva 6 tur isviçre sisteminde 35dk+30sn düşünme temposunda yapılacaktır. Turnuva kontenjanı toplamda 350 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar 4 Nisan 2016 Pazartesi 11.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle yapılacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Kayıt sırasında kategori seçilmemesi durumunda, son başvuru tarihi sonrası kayıtlar kontrol edilerek sporcu doğru kategoriye yerleştirilir ve başvuru sırası geçerli olur. Başvurular her kategori kontenjanı dahilinde kabul edilir ve kontenjan sonrası kayıtlar her kategori için yedek kayıt olarak değerlendirilecektir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.
DUYURU-2: Turnuva kayıtları sona ermiştir. Sporcu listesi her kategori için asıl ve yedek liste olarak yayımlanmıştır.
  pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi    ULAŞIM     Eşlendirme/Sonuçlar 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase