banner isbank

İ.T.Ü. GVO Özel İlkokulu 2. Satranç Turnuvası 23-24 Mayıs 2015`te

itugvo2015 afis smallİ.T.Ü. Geliştirme Vakfı Okulları tarafından 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde İ.T.Ü. GVO Özel İlkokulu 2. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva İ.T.Ü. GVO Beylerbeyi yerleşkesinde, 5 yaş kategorisinde (2001-2008 arası doğumlular) ile 2009 doğumlu sporcular arasında Anaokulu satranç şenliği kategorilerinde yapılacaktır. Turnuva 7 tur üzerinden 15dk+5 sn düşünme süresinde yapılacaktır her kategori için tek gün Hızlı satranç turnuvası olarak yapılacaktır. Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 15 Mayıs Cuma11.00 da başlayacaktır ve her kategori için online kayıt kontenjan sayıları yönergede belirtilmiştir. Kategorilerin oynayacağı gün ve program ve detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu kategori listeleri asıl ve yedek liste olarak haberin devamında yayımlanmıştır.
DUYURU2: İTÜ GVO tarafından organizasyon kontenjanında alınan ve ana listeye ek kontenjan olarak dahil edilecek sporcu listesi aşağıda yayımlanmıştır.
    pdfTurnuva Yönergesi    pdfYönerge-Anaokulu Şenliği    pngTurnuva Afişi 
   Eşlendirme/Sonuçlar 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase