banner isbank

Fe6!! Çevrimiçi Satranç Turnuvası`nda Usta Sporcularımız Buluştu..

2 Fe6_turnuva_acilis1 Fe6_a_kategorisi_sporcular
Fe6!! Çevrimiçi Satranç Turnuvası usta ve genç yetenekli sporcuların mücadelesine sahne oldu..
1996 yılından bu yana her yıl binlerce gencin eğitimine katkı sunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından düzenlenen Çevrimiçi Satranç Turnuvası 2000 rating üstü ve 2000 rating altı olmak üzere iki kategoride gerçekleşti. Turnuva A Kategorisine GM Batuhan Daştan, IM Cem Kaan Gökerkan, IM Bahadır Özen başta olmak üzere 14 unvanlı sporcumuz katılım gösterdi. ZOOM platformunda gerçekleşen turnuva açılış konuşmalarında TSF Başkanı Gülkız Tulay, İl Temsilcisi Rıza Öney ve TURGEV Kurum Müdürü ve Turnuva Direktörü Serkan Aydın sporculara başarılar diledi.
8 tur düzenlenen turnuvada birbirinden güzel maçlar ve turnuvaya da ismini veren Fe6!! feda oyununda olduğu gibi çeşitli feda oyunlarına turnuva sahne oldu. Turnuvadan maçlar TSF İstanbul Youtube kanalından Emre Akıncıoğlu moderatörlüğünde ve IM Can Arduman maç analizleriyle canlı olarak yayımlandı. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular Canlı Yayına bağlanarak turnuvayla ilgili görüşlerini paylaştılar.  Fe6 yayin
Turnuva sonunda A Kategorisinde; 1. IM Ege Köksal,  2. FM Ataberk Eren,  3. IM Bahadır Özen olurken; B Kategorisinde: 1. Eray Kılıç, 2. FM Serhan Berat Özdemir,  3. Ahmet Durak oldu.
Turnuvada En İyi Feda Oyunları Seçildi..
Turnuva komisyonu tarafından seçilen En başarılı Feda Oyununda ise A Kategorisinde: 3. Tur`da FM Ataberk Eren - FM Umut Eren Gündüz maçında FM Ataberk Eren`in 21. hamledeki AXf7 hamlesindeki At fedası ile üstünlük sağlayarak oyunu kazanmıştır.
B Kategorisinde en başarılı feda oyunları ise 1- Zümra Çelik-Berkay Üstünbaş (3. turda Zümra Çelik`in 20. ve 21. hamlelerindeki At fedaları), 2- Yusuf Kürşat Günal - Serhat Sayın (7.turda Yusuf Kürşat Günal`ın 18. hamledeki fil fedası), 3- Ahmet Durak - Kadir Tören (7. turda Ahmet Durak`ın 10. hamledeki kale fedası) olarak seçilmiştir.
Turnuvada dereceye giren sporcularımız TURGEV tarafından toplamda 15.000 TL maddi ödülle ödüllendirilmiştir. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılı turnuva organizasyonları için TURGEV`e teşekkür ediyoruz. Turnuvadan dereceler ve en iyi feda oyunları haberin devamında yayımlanmıştır. 
  Turnuva Yönergesi    Turnuva Youtube Yayını    Turnuva Tornelo Linki  
SIRALAMALAR: A KATEGORİSİ B KATEGORİSİ
ÖDÜLLER: A KATEGORİSİ B KATEGORİSİ
EN İYİ FEDA OYUNLARI: A KATEGORİSİ B KATEGORİSİ

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase