banner isbank

Fe6!! Çevrimiçi Satranç Turnuvası Başlıyor!..

Fe6 Afis12 Eylül Pazar günü çevrimiçi olarak düzenlenecek 15.000 TL ödüllü satranç turnuvası için başvurular başlıyor..
1996 yılından bu yana her yıl binlerce gencin eğitimine katkı sunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından, yetenek ve yetkinlik sahibi gençlere daha etkin destekler sunabilmek amacıyla kurulan Pusula Yetenek Yönetim Merkezi tarafından hayata geçirilen satranç turnuvası usta satranç sporcuları ve genç yeteneklerin mücadelesine sahne olacak.
Adını, "Yüzyılın Oyunu" olarak da anılan, 13 yaşındaki Bobby Fischer ile Amerika Satranç Şampiyonu Donald Byrne arasında 1956 yılından oynanan oyunun, Bobby Fischer'a galibiyeti getirecek 17. hamle; vezir fedası hamlesinden alan turnuva, 2000 Rating ve üstü A Kategorisi ve 2000 Rating altı B Kategorisinde 12 yaş üstü sporcuların katılımıyla iki kategoride düzenlenecektir.
Pandemi koşullarında Türkiye geneli usta ve genç satranç sporcuların katılımının sağlanması amacıyla turnuvanın çevrimiçi platformda düzenlenmesi planlanmıştır. Tornelo.com platformunda, 7 dakika+2 saniye düşünme süresinde 8 tur yapılacak turnuvaya sporcular; kamera, mikrofon ve ekran paylaşımları ile eş zamanlı olarak ZOOM platformundan katılım göstereceklerdir.
Turnuva sonunda her kategoride ilk 10 sporcu TÜRGEV Pusula Yetenek Yönetim Merkezi tarafından toplamda 15.000 TL maddi ödül takdim edilecektir. Ayrıca, turnuva isminden yola çıkarak turnuva organizasyonu tarafından her iki kategoride, en iyi feda oyunlarına da çeşitli maddi ödüller takdim edilecektir.
Turnuvaya kayıtlar 3 Eylül 2021 Cuma 18.00 itibariyle istanbul.tsf.org.tr adresinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Detaylı bilgi için turnuva yönergesini inceleyebilirsiniz.
TÜRGEV Pusula Yetenek Yönetim Merkezine güzel turnuva organizasyonları için teşekkür ediyor, katılacak sporcularımıza başarılar diliyoruz.
Not: Turnuva temposu ve yönergesi gereği Yıldırım ratingler öncelikli olarak başlangıç sıralaması hazırlanmıştır.
   pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi   TURNUVA TORNELO LİNKİ  YOUTUBE CANLI YAYIN
tornelo logo2 Turnuva Linki: tornelo.com turnuva linki için tıklayınız..  TURNUVA LİNKİ  
Tüm sporcuların tornelo.com sistemine turnuva online kayıtta belirttikleri aynı e-posta adresi ile turnuvaya katılmaları gerekmektedir.
  Tornelo.com bilgilendirme sayfası için tıklayınız..
  Tornelo.com`da üyeliği bulunmayan sporcular; yeni üyelik oluşturma linki için tıklayınız..
zoom logo TURNUVA ZOOM: 11 Eylül 2021 Cumartesi 21:00`da turnuvaya kayıtlı tüm sporcular turnuva Teknik Toplantısına ZOOM linkinden katılarak turnuvayla ilgili kayıt kontrol ve turnuva hakkında teknik bilgilendirmeyi takip edebilirler.
12 Eylül 2021 Pazar 12:00`dan itibaren tüm sporcular aşağıdaki ZOOM linkine bağlanmalıdır.
ZOOM linki için tıklayınız..
  ZOOM Meeting ID: 937 3443 3174   Passcode: 2021
* Turnuva günü de aynı ZOOM linki geçerlidir. Pazar 12:00`dan itibaren tüm sporcular kamera, mikrofon ve ekran paylaşımı ile tüm turnuva boyunca ZOOM linkinde aktif olmak zorundadır.
* Turnuva yönergesi gereği turnuvaya masaüstü veya dizüstü bilgisayar ile katılınablir. Tablet PC veya cep telefonu ile katılım gösterilemez.
* Tüm sporcuların ZOOM versiyonu güncel olmalıdır. Versiyondan kaynaklı eksiklikler sporcuların sorumlulundadır.
chessresults SPORCU LİSTESİ/EŞLENDİRME/SONUÇ/SIRALAMA:

       A KATEGORİSİ    -     B KATEGORİSİ  
YouTube logo CANLI YAYIN: Turnuva yayını Talha Emre Akıncıoğlu moderatörlüğünde, IM Can Arduman maç analizleriyle ve sürpriz konuk bağlantılarıyla 12 Eylül 2021 Pazar günü 15:30`dan itibaren TSF İstanbul Youtube kanalından canlı yayımlanacaktır. Canlı Yayın linki için tıklayınız..
twitter logo Turnuva yönergesi gereği turnuva A ve B kategorilerinde en iyi feda oynuna çeşitli ödüller verilecektir. Bu amaçla twitter`da #Fe6!! etiketi ile maçlar ve en iyi feda oyunuyla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase