banner isbank

Pendik Belediyesi Fetih Kupası Okullar Arası Online Ferdi Satranç Turnuvası..

pendikbelediyesi29mayis2021 afissİstanbul`un Fethinin 568. yılında Fetih Kupası etkinlikleri kapsamında Pendik Belediyesi tarafından 29 Mayıs 2021 Cumartesi 17:00`dan itibaren 29 Mayıs Fetih Kupası Pendik Okullar Arası Online Ferdi Satranç Turnuvası düzenlenecektir.
Turnuvaya Pendik ilçesinde öğrenim gören sporcular İlkokullar-Ortaokullar ve Liseler kategorisi olmak üzere 3 kategoride bireysel olarak katılacaktır. Turnuva sonunda bireysel sıralamada dereceye girecek sporcular Pendik Belediyesi tarafından çeşitli ayni ödüllerle ödüllendirilecektir, ayrıca her kategoride bireysel sıralamadaki ilk 3`teki sporcuların okullarına kupa ödülü ve en çok katılım sağlayan okullara da Okul Satranç Derecelendirme Endeksine göre satranç takımı ve satranç saati ödülleri verilecektir.
Turnuva chess.com online satranç platformunda, 5 dakika+2 saniye tempoda 9 tur yapılacaktır. Kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
CANLI YAYIN: Turnuva TSF İstanbul Youtube kanalında maç analizleri ve sürpriz konuk bağlantılarıyla canlı yayımlanacaktır.  Canlı yayın için tıklayınız..  
TURNUVA KATILIM ADIMLARI 
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  Online Kayıt için tıklayınız..  
3- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır.  İLKOKULLAR KULÜBÜ - ORTAOKULLAR KULÜBÜ  -  LİSELER KULÜBÜ
4-
 Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinde turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.
TURNUVA LİNKİ:  İLKOKULLAR     ORTAOKULLAR    LİSELER

Duyuru-1: Turnuva yönergesi 2.9 maddesine uygun olarak, tüm sporcuların turnuva başlangıcından turnuva bitimine kadar ZOOM`da kamera, mikrofon ve ekran paylaşımı ile bağlanması ve hakem denetimizde turnuvaya katılması zorunludur.
Duyuru-2: Turnuva sıralamaları haberin devamında tabloda yayımlanmıştır.

BİREYSEL SIRALAMA: İLKOKULLAR ORTAOKULLAR LİSELER
TAKIM SIRALAMASI: İLKOKULLAR ORTAOKULLAR LİSELER
zoom logo TURNUVA ZOOM: 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü 16:00-16:45 saatleri arasında turnuvaya kayıtlı olup turnuvaya katılmakta zorluk yaşayan sporculara ZOOM`dan teknik detsek sağlanacaktır.  ZOOM Linki için tıklayınız..  ZOOM ID7531084262
Turnuvaya katılacak tüm sporcuların bilgisayarlarında ZOOM programı kurulu olmak zorundadır. Turnuva yönergesi 2.9 maddesine uygun olarak tüm sporcuların turnuva başlangıcından turnuva bitimine kadar ZOOM`da kamera, mikrofon ve ekran paylaşımı ile bağlanması ve hakem denetiminde turnuvaya katılması zorunludur. Şartları yerine getirmeyen sporcular turnuva sıralamasından çıkarılacaktır. Turnuva ZOOM linki:
 ZOOM Linki için tıklayınız..  ZOOM ID: 7531084262
YouTube logo CANLI YAYIN: Turnuvayı usta sporcularla maç analizleri ve sürpriz konuk bağlantılarıyla TSF İstanbul Youtube Kanalından canlı takip edebilirsiniz.. Canlı yayın linki için tıklayınız..
twitter logo FOTOĞRAF PAYLAŞIMI: Maçlarınız sırasında oynarken çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızı Twitter`a ekleyerek ve #PendikteSatranc #29MayısFetihKupasi  #EvdeSatrançVar etiketileri ile paylaşımda bulunabilirsiniz. Seçilen paylaşımlar Youtube canlı yayınında ve turnuva fotoğraf albümünde yer alacaktır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase