banner isbank

Bağcılar Belediyesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Satranç Turnuvası..

bagcilarbelediyesi 23nisan2021_afisBağcılar Belediyesi, Bağcılar GSİM, Bağcılar MEM ve TSF Bağcılar İlçe Temsilciliği iş birliğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Nisan 2021 Cuma 17:00`dan itibaren Bağcılar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Bağcılar ilçesinde öğrenim gören 15 Yaş ve altı sporcuların katılımına açık yapılacaktır. Turnuvada 1.`ye Kupa, ilk 3 sporcuya madalya ve sürpriz hediyeler  verilecektir.
Turnuva chess.com platformunda 5dk+2sn düşünme süresinde 9 tur düzenlenmesi planlanmıştır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.   
  pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi   Online Kayıt  TURNUVA LİNKİ  
TURNUVA KATILIM ADIMLARI 
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online Kayıt için tıklayınız.. 
3- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır.  Kulüp linki için tıklayınız.. 
4-
 Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinde turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.
Turnuva Linki: www.chess.com/live#t=2285911    

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase