banner isbank

Küresel Kulüpler Birliği Demokrasi Bayramı Satranç Turnuvası..

kurget logoKüresel Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulüpleri Birliği tarafından Demokrasi Haftası ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında 27-28 Temmuz 2019 tarihlerinde Demokrasi Bayramı Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Üsküdar ilçesi Muhsin Yazcığlu Kapalı Spor Salonu, nda düzenlenecektir. Turnuva her yaştan sporcunun katılımına açık olup, 3 rating kategorisi ile yaş kategorileri olmak üzere 7 kategoride düzenlenecektir. Turnuva 60 dakika+30 saniye düşünme süresinde, A kategorisi ELO hesaplamalarına dahil, 6 tur düzenlenecektir.
Turnuvada her kategoride dereceye girecek sporcular kupa-madalya ve yönergede belirtilen altın ödülleri ile ödüllendirilecektir.
Turnuva kontenjanı her kategoride 64 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 12 Temmuz 2019 Cuma 21:00 itibariyle başlayacaktır. Kayıtlar başvuru tarih sırasına göre kabul edilecektir. Turnuva yönergesinde belirtilen katkı payı ücreti turnuva günü kayıt kontrol işlemi sırasında ödenecektir. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: 12 Yaşaltı sporcular için kayıt işlemi sırasında kategori seçilmemesi veya yanlış kategori seçilmesi durumunda doğru kategori bilgisini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. 12 Yaşüstü sporcular için kategori tercihi bulunmadığından mesaj iletmelerine gerek yoktur. Kayıtlar sona erdiğinde kategori bilgileri ve gelen mesajlar kontrol edilerek gerekli güncelleme yapılacaktır.
DUYURU-2: Sporcu listesi haberin devamında kategorilere göre yayımlanmıştır. Sporcuların kategori bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Turnuva kayıtları haberin devamında devam etmektedir.
  pdfTurnuva Yönergesi      EŞLENDİRME/SONUÇLAR   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase