banner isbank

Beyoğlu Belediyesi 20 Temmuz Dünya Satranç Günü Turnuvası..

dunyasatrancgunu2024 afisBeyoğlu Belediyesi tarafından 20 Temmuz Dünya Satranç Günü etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvanın Beyoğlu Belediyesi Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi ev sahipliğinde 35 dakika +30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva her yaş grubunun katılımına açık olarak 10 kategoride yapılacaktır.
Turnuva sonunda her kategoride dereceye girecek sporcular kupa-madalya ve Beyoğlu Belediyesi tarafından toplamda 64.000 TL Hediye Çeki ödülü ile ödüllendirilecektir. Turnuva kontenjanı sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 9 Temmuz 2024 Salı 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kontenjanı sporcularımızdan gelen yoğun talep ve turnuva organizasyonun kararıyla toplamda 450 sporcıya yükseltilmiştir. Buna göre her kategoride ilk 47 sporcu ASIL kayıtlı sporcu olarak kayıt sisteminde gösterilmiştir. Turnuvaya katılamayacak spor
beyoglu salon
cu varsa yedek sporcuların da katılımı amacıyla en kısa sürede sistemden online olarak kayıt iptal işlemini gerçekleştirmelidir. Turnuvaya katılacak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
ULAŞIM: Turnuva yerine Metrobüs kullanılarak Halıcıoğlu durağında inip Karaköy yönünde sahilden yürüyerek 10 dakika mesafededir. Turnuva Yeri Konumu için tıklayınız..
NOT: Aracıyla gelecek sporcularımız ve aileleri için, turnuva alanında otopark imkanı bulunmamaktadır, çevredeki alanlar tercih edilebilir.
Açık Adres: Piri Paşa, Kumbarahane Cd. No:48, 34445 Beyoğlu

   pdfTurnuva Yönergesi    jpegTurnuva Afişi    Online Kayıt   
 EŞLENDİRME-SONUÇLAR