banner isbank

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Düzenlenecek Turnuvamız için Eyüboğlu Eğitim Kurumları ile İmzalar Atıldı..

12
Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvamız için Federasyonumuz ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları arasında iş birliği protokolü imzalandı. Gerçekleştirilen protokol törenine, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu, İstanbul İl Temsilcimiz Rıza Öney ve Projeler Kurulu Başkanımız Talha Emre Akıncıoğlu katıldı.
Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, eğitim kurumlarının satranca destek vermesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak Cumhuriyetimizin 100. yılına özel böylesi önemli bir turnuvayı hayata geçirdikleri için Eyüboğlu Eğitim Kurumları’na teşekkürlerini iletirken, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu ise satranç sporuna destek vermenin kurumları açısından önemli ve kıymetli olduğunu belirterek bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkanımız Gülkız Tulay'a teşekkür etti.
Federasyonumuz ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları arasındaki iş birliği protokolü kapsamında, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenecek “32. Beyaz Fil Uluslararası Satranç Turnuvası", 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Turnuvada toplamda 1 Milyon TL nakdi ödül dağıtılacak.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase