banner isbank

Olimpiyat İkincisi Olduk!..

olimpiyat2023 1olimpiyat2023 2
Satrançta başarı hız kesmeden sürüyor. Türk Satranç Genç Milli Takımı, Hollanda’nın Eindhoven şehrinde düzenlenen Uluslararası Satranç Federasyonu (FIDE) Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı’nda ikinci oldu. Şampiyonanın favorilerinden biri olarak gösterilen genç milliler, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak gümüş madalyaya ulaştı. Geçtiğimiz yıl Azerbaycan’da düzenlenen 2022 FIDE Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı'nda genç milli takım, tüm maçlarını kazanarak şampiyon olmuş ve olimpiyat tarihine geçmişti.
FIDE tarafından Hollanda’nın Eindhoven şehrinde, Dünyanın dört bir tarafından 47 ülkeden 63 takım ve 252 sporcunun katılımıyla 12-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenen olimpiyatta, Türk Satranç Genç Milli Takımı 15 puanla gümüş madalya kazandı. Şampiyonada, birinciliği 17 puanla Çin ve üçüncülüğü ise 13 puanla Yunanistan aldı.
Yurda dönen olimpiyat ikincisi Genç Millilerimizi İstanbul Havalimanı`nda İstanbul İl Temsilcimiz Rıza Öney tarafından çiçeklerle karşılandı. Milli takımımızın başarısını tebrik ediyoruz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase