banner isbank

Esenler Belediyesi 20 Temmuz Dünya Satranç Günü Turnuvası..

esenlerbelediyesi dunya_satranc_gunu2023_afisEsenler Belediyesi tarafından 20 Temmuz Dünya Satranç Günü etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvanın Esenler Belediyesi Millet Bahçesindeki kapalı salonda 15 dakika+5 saniye düşünme süresinde 7 tur hızlı satranç turnuvası olarak düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva 12 Yaşaltı, 12 yaşüstü ve 1400 üstü rating kategorisi olmak üzere 3 kategoride yapılacaktır.
Turnuva sonunda her kategoride dereceye girecek sporcular kupa-madalya ve Esenler Belediyesi tarafından 1.`lere Tablet PC 2.`lere Akıllı Saat ve 3.`lere Kulaklık ile ödüllendirilecektir. Turnuva kontenjanı toplamda 250 sorcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 9 Temmuz 2023 Pazar 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuvaya kayıt yaptıran tüm sporcular turnuvaya asıl kayıtlı sporcu olarak dahil olmuştur. Turnuvaya mazereti sebebiyle katılamayacak sporcu varsa en kısa zamanda KAYIT İPTAL işlemi yapmalıdır. Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
 pdfTurnuva Yönergesi  jpgTurnuva Afişi  Kayıt Listesi   EŞLENDİRME-SONUÇLAR  TURNUVA YERİ KONUMU   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase