banner isbank

Türkiye Satranç Federasyonu Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Talimatı..

Duyuru14.12.2019 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Yönetmeliğine dayanılarak hazırlanan ‘’Türkiye Satranç Federasyonu Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Talimatı’’ Bakanlığımız tarafından onaylanarak yürürlüğe girmiştir.
Talimatta yer aldığı üzere, sporcu lisans, vize ve transfer işlemleri Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlükleri üzerinden yürütülecektir.
Aynı zamanda Bakanlığımız ve Federasyonumuz arasında E-Devlet Spor Bilgi Sistemi Entegrasyon çalışmaları devam etmektedir. Yakın bir zamanda Sporcu Lisans ve Vize İşlemleri E-Devlet üzerinden online olarak yürütülebilecektir.
Bu doğrultuda, Federasyonumuzun Lisans Bilgi Sistemi, sporcu lisans ve sporcu vize işlemlerine kapatılmış olup entegrasyon çalışmaları devam ederken faaliyetlerimize katılacak sporcularımızın iş ve işlemlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması adına 2021 – 2022 sezonunda mevcut vizeli sporcularımızın vizeleri 15 Ekim 2022 tarihine kadar geçerliliğini koruyacaktır.
Sporcu Lisans ve Vize işlemlerinin E-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerine taşınana kadar sporcularımız yeni lisans işlemleri için Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlükleri’ne aşağıda yer alan evraklar ile başvurabileceklerdir.
Lisans-Vize ve Transfer Evrakları için tıklayınız..      GSİM İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ İLETİŞİM VE ADRESLERİ 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase