banner isbank

İstanbul İl Temsilciliği Organizasyon Toplantısı Düzenlendi..

ist orgtoplanti1İstanbul İl Temsilciliği yeni Organizasyon Yapısı ve Başhakemler Toplantısı 22 Haziran 2022 Çarşamba günü Bahçelievler İlçe Temsilciliğinde gerçekleştirildi.
TSF Yönetim Kurulu Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, TSF MHK Üyesi IA Bilge İbrahim Özel ve İl Temsilcilisi Rıza Öney yönetiminde düzenlenen toplantının ilk oturumunda ilimizdeki Ulusal ve üstü Başhakemlerimiz ile bir araya gelindi. Yeni atanan İl Hakem Kurulu Üyeleri, kurul işleyişi ve iş bölümünü paylaşırken, TSF MHK Üyesi IA Bilge İbrahim Özel tarafından TSF Merkez Hakem Kurulu uygulamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantının ikinci bölümü İstanbul İlçe Temsilcilerimiz katılımıyla gerçekleşti. TSF Yönetim Kurulu Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, Federasyon Temsilcilikleri uygulamaları, Federasyon talimatları ve işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İl Temsilcisi Rıza Öney ilimizde düzenlenmesi planlanan gelecek faaliyetlerle ilgili paylaşımlarda bulundu. Ardından İl Temsilcisi Yardımcıları Şeref Tokgöz, Eyüp Araz ve Emre Akıncıoğlu bölgelerindeki ilçeler ve faaliyetlerle ilgili değerlendirmede bulundular. İlçe Temsilcilerimizin de görüş, önerilerini paylaşması ile organizasyon toplantısı sona erdi.

ist orgtoplanti2

ist orgtoplanti3

ist orgtoplanti4

ist orgtoplanti5

ist orgtoplanti6

ist orgtoplanti7

ist orgtoplanti8

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase