banner isbank

19-20 Mart 2022 Haftasonu Turnuva Ertelemeleri ve Kayıtlarla İlgili Duyuru..

Duyuru19-20 Mart 2022 haftasonu yapılması planlanan tüm Satranç Turnuvaları olumsuz hava koşulları dikkate alınarak turnuva organizasyonları ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün almış olduğu kararla ileriki tarihlere ertelenmiştir. Detaylı bilgi turnuva haberlerinde yayımlanmaktadır.
TURNUVA KAYITLARIYLA İLGİLİ DUYURU:
- Turnuva ertelemeleri sonrası sporcuların yeni tarihlerdeki turnuvaya katılamayacak olması durumunda en kısa sürede ilgili turnuva haberinden online olarak Kayıt İptal işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir.
- Ertelenen turnuva tarihinde sporcunun birden fazla turnuvaya kaydı mevcut olması durumunda sporcunun aynı tarihteki tüm turnuvalardan kayıtları 21 Mart 2022 Pazartesi 21:00`den itibaren silinecektir. Bu sebeple, sporcunun katılmayacağı turnuvadan kaydını Online Kayıt İptal işlemiyle silmesi ve bu tarihten önce tek turnuvada kayıtlı bulunması gerekmektedir.
- 26-27 Mart 2022 tarihlerine ertelenen Axis İstanbul AVM 1. Açık Satranç Turnuvası için turnuvaya önceden kayıt olmuş ancak hava şartları sebebiyle kayıt iptal yapmış tüm sporcuların kayıtları ertelenen tarihler için tekrar aktifleştirilmiştir ve önceki kayıt tarih sırası korunmuştur. Yeni tarihler için de katılamama durumunda sporcunun kaydını en geç 21 Mart 2021 Pazartesi 21:00`a kadar ilgili haberdeki Online Kayıt İptal işlemiyle sildirmesi gerekmektedir.
- Esenyurt ilçesi Torium AVM`de gerçekleştirilmesi planlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Turnuvası ise 2-3 Nisan 2022 tarihlerine ertelenmiş olup, yeni yönerge ilanıyla birlikte turnuva kayıtları turnuva haberinde yeniden alınacaktır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase