banner isbank

“Sokakta Satranç Var” Pandemi Döneminin Tüm Tedbirleri ile Başlıyor..

sokaktasatranc2020 afis“Sokakta Satranç Var” Projesi’nin 6.sı, 12 – 20 Eylül 2020 tarihleri arasında “Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap” sloganıyla yapılacak.
Bu zorlu günlerde, projemizi pandeminin tüm kurallarıyla, önlemleriyle hayata geçirelim, bu güzel geleneğimizi bozmayalım istedik. Yurdun her köşesinden yine “Satranç İçin Varız” sesleri, hepimize güç versin istedik.
Satranç sporuna ilgiyi arttırmak, her yaş grubundan bu spora katılım sağlamak amacıyla düzenlediğimiz projede, bu yıl hem satranç sevgisinin yansıtılması hem de korona virüs salgınına karşı mücadele için ‘maske, sosyal mesafe ve temizlik’ kurallarına uyulması çağrısı yapalım istedik.
Türkiye’nin dört bir yanında şehirlere özgü yasaklamalara ve önlemlere uygun olarak, kalabalıklara karışmadan, yaylada, denizde, ormanda, evimizin bahçesinde, balkonumuzda, tarlamızda, bağımızda ya da her neredeysek, en yakınlarımızla satranç oynayarak, bu tutkumuzu paylaşalım istedik.
Bu memleketin en özel köşelerinin görüntüleri hamlelerinize eşlik etsin, bu tutku yine dalga dalga bir hafta boyunca yurdun her yanına en güzel duyguları taşısın istedik.
Ancak önemli bir isteğimiz var! Bu projeye eşlik ederken pandemi döneminin gereği olan tüm kuralların, tedbirlerin aksaksız uygulanması, çok katılımlı, kalabalık müsabakalar düzenlenmemesi, her hamlenin, her müsabakanın, “maske, fiziksel mesafe ve temizlik” tedbirleri ile yapılması, sağlığımız için hayati önemde olduğunun unutulmaması.
Güzellikleri çoğaltmak için asıl sorumluluğun hepimizin olduğunun bilinciyle, hamlelerimizi örnek oluşturacak şekilde yapacağınıza yürekten inanıyoruz.
Satrancın gücünü, bu ailenin büyüklüğünü, birliğini aktaran, fotoğraf ve videolarınızı #SokaktaSatrançVar #SatrançİçinVarız etiketleriyle sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Türkiye Satranç Federasyonu sosyal ağlarından yayınlanmasını istediğiniz görüntülerinizi ise 0535 928 9748 no’lu WhatsApp hattı,  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  e-posta adresi ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. İl Temsilciliği iletişim adreslerine iletebilirsiniz.
Hadi o zaman, takın maskelerinizi, yapın hamlelerinizi! Fiziksel mesafenizi korumayı, hijyene çok dikkat etmeyi ise sakın ihmal etmeyin! Heyecan, mutluluk ve sağlık dolu müsabakalarınız olsun!

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase