banner isbank

Darüşşafaka S.K. Süper Lige Yükseldi..

istanbul darusaffaka_2017Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 16-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında, Konya Rixos Otel'de gerçekleştirilen 2017 Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi, heyecan dolu karşılaşmaların ardından tamamlandı. Birinci Ligde turnuvaya katılan İstanbul takımlarımızdan Darüşşafaka Spor Kulübü 13 puanla ligi 3. sırada tamamlayarak Süper Lige yükseldi. Darüşşafaka Spor Kulübümüzün bu başarısını tebrik ediyor ve Süper Ligde de başarılarının devamını diliyoruz.
Birinci ligdeki bir diğer İstanbul takımımız İ.T.Ü. S.K. 8 puanla 17. sırada tamamlarken, ikinci ligdeki takımlarımız İstanbul Moda Spor 11 puanla 7. ve Şişli Spor Kulübü 9 puanla 17. sırada ligi tamamladı.
Masa Derecelerinde ise IM Yakup Erturan (Darüşşafaka S.K.) 6,5 puan ile 3. masa 2.si, Salih Zeydan (Darüşşafaka S.K.) 6,5 puanla 4. masa 1.si, IM Sopiko Khukhashvili (Darüşşafaka S.K.) 7,5 puanla 5. masa 3.sü, Deniz Seyhanoğlu (İstanbul Modaspor) 6,5 puanla 4. masa 2.si, Arsen Demiroğlu (Şişli S.K.) 5,5 puanla 6. masa 3.sü, Berkay Ekinci (Şişli S.K.) 7,5 puanla 7. masa 1.si oldu. Takımlarımızın ve sporcularımızın başarısını tebrik ediyoruz.
   1.LİG TURNUVA SAYFASI    2.LİG TURNUVA SAYFASI 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase