banner isbank

İstanbul`da Nisan 2017`de 50 Turnuva Satrançseverlerle Buluşuyor..

nisan2017 programİstanbul`da satranç faaliyetleri Nisan 2017`de dolu dolu geçecek. Mart ayında başlayan ve İstanbul`un tüm ilçelerinde organize edilen Şahmat Satranç Turnuvaları Nisan ilk 3 haftasında çeşitli ilçelerde devam ederken Nisan son haftasında tüm ilçelerde dereceye giren takımlarla 2017 İstanbul Şahmat Finali gerçekleşecek. Ulusal Eegemenlik ve Çocuk Bayramı haftamızın kutlanacağı 23 Nisan haftasonunda çeşitli ilçelerimizde 23 Nisan turnuvaları ile ELO Satranç Turnuvası düzenlenecektir.
Nisan ayında Üniversitelerarası, Liselerarası, Ortaokullararası, İlkokullararası, Anaokulu Satranç şenlikleri ve her yaşa açık satranç turnuvaları bireysel katılımlı, takım turnuvaları ve bireysel takım turnuvaları ile UKD-ELO hesaplamalarına dahil İstanbul`un 27 ilçesinde toplam 50`den fazla turnuva yapılacaktır.
Ayrıca, 21-22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Bahçelievler ilçesinde Aday Hakem Kursu ile Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinde 1. Kademe Antrenör Kursları yine Nisan 2017 faaliyetleri içinde gerçekleşecektir.
Turnuvalara katılım için istanbul.tsf.org.tr sitesinden haberlerden ve etkinlik takviminden faaliyetleri takip edebilirsiniz.
    FAALİYET TAKVİMİ  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase