banner isbank

Satranç, Türkiye’yi Antalya’da Buluşturdu..

tr2017 antalya3tr2017 antalya2
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, Türkiye'de ve uluslararası arenada benzeri az görülmüş büyüklükte organize edilen ve ülkemizin 81 ilinden 6 bini aşkın katılımcının buluştuğu Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları Antalya'da başladı.
Küçükler'de 1879, Yıldızlar'da 555 ve Emektarlar'da 72 olmak üzere toplam 2 bin 524 sporcunun altı gün boyunca mücadele edeceği şampiyonalarda, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 81 ilden sporcular, satrancın birleştirici ve bütünleştirici dünyasında buluştu.
Açılış töreninde, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay'ın konuşma yaparak sporculara başarı dileklerini sunduğu şampiyonanın ilk turu protokol üyelerinin sembolik açılış hamlelerinin ardından başladı.
Antalya - Mardan Palace ve WOW Topkapı Palace’da düzenlenen şampiyonalarda İstanbul’dan Küçükler`de 237, Yıldızlar`da 57 ve Emektarlar`da 13 olmak üzere toplamda 307 İstanbul sporcumuz mücadele ediyor. 27 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek turnuvalarda sporcularımıza başarılar diliyoruz.
 TÜRKİYE KÜÇÜKLER ŞAMPİYONASI  - TÜRKİYE YILDIZLAR ŞAMPİYONASI  - TÜRKİYE EMEKTARLAR ŞAMPİYONASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase