banner isbank

Kuyumcukent AVM`de Sertifika Töreni Heyecanı..

kuyumcukent ustKuyumcukent AVM gençleri satrançla buluşturmaya devam ediyor.. 2015-2016 sezonunda İstanbul ŞahMat Satranç Turnuvası Finali, 23 Nisan Satranç Şenliği, Bahçelievler Satranç İlçe Birinciliği, Bahçelievler İlçe Okul Spor Şenlikleri turnuvalarına ev sahipliği ve desteklerinin yanında 14 Mayıs 2016 tarihinde FM Yasin Emrah Yağız tarafından verilen en geniş katılımlı satranç dersi ile Guinness Rekoru yine Kuyumcukent`te kırılmıştı.
Satranç faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmeye devam eden Kuyumcukent AVM 9 Haziran 2016 Perşmebe günü Bahçelievler`deki İlk ve Ortaokullara satranç takımı dağıtımı ve Guinness Rekoru Tescili sertifika töreni düzenledi. Düzenlenen tören KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, Kuyumcukent Kat Malikleri Başkanı Habib Kocabaşoğlu, KİAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Deniz, KİAŞ Genel Müdürü Mahmut Esen, Kuyumcukent Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Rıfat Kaya, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Gençlik Spor İlçe Müdürü Numan Şahin, Kuyumcukent AVM Kurumsal İletişim Müdürü Hülya Yazıcı, İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yardımcısı Eyüp Araz, okul öğretmenleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Törenden fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır..


DSCN0023                                                                                  FOTO GALERİ  

DSCN0041Eğitimde satrancın önemine dikkat çekmek, farkındalık yaratmak amacıyla 14 Mayıs 2016`da düzenlenen en geniş katımlı satranç dersi Guinness Rekorunun gerçekleşme süreci ve etkinlikten kareler sunumda yer aldı. Guinness Satranç Ders Rekoru geçmiş haberi için tıklayınız..

DSCN0081           Bahçelievler ilçesi ilk ve ortaokullarını temsilen öğretmenler ve öğrencilerine satranç takımları hediye edildi.

DSCN0167                                  1.009 sporculu en geniş katılımlı satranç dersi Guinness Rekoru tescil belgesi törende sunuldu.

DSCN0168

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase