banner isbank

Federasyon Başkanımızın İstanbul Ziyareti

ust DSCN0698ust DSCN1222ust DSCN0925
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul il ve ilçe temsilciliklerini ve hafta sonu organize edilen turnuvaları ziyaret ederek İstanbul satranç ailesiyle buluştu.
İki gün süren yoğun İstanbul programında; Bahçeşehir Satranç Merkezi, Dinamik Satranç Merkezi, BESEM, Florya Satranç Merkezi, Bakırköy İlçe Temsilciliği, Bahçelievler İlçe Temsilciliği, BAYSEM, İstanbul Satranç Derneği-İSD, GOPSEM, Kadıköy Satranç Merkezi, İdeal Satranç Merkezi, Kartal Satranç Merkezi ve Bosna Sancak Derneği-Pendik merkezleri ile Sembol Okulları 3. Satranç Turnuvası, Güngören Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Haftası Satranç Turnuvası ve Kartal Belediyesi Görme Engelliler Satranç Turnuvası ziyaret edildi.
İl Temsilcisi Rıza Öney'den İstanbul'daki satranç faaliyetleri ve gerçekleştirilecek yeni turnuvalarla ilgili bilgi alan Tulay, ziyaret sırasında satranç merkezi yetkilileri ve antrenörleri ile bir araya geldi ve eğitim alan genç satranççılarla ve velileriyle sohbet etti.


                                                         FOTO GALERİ için tıklayınız..

DSCN0696Gülkız Tulay İstanbul programına Sembol Okullarında düzenlenen İlkokullar ve Ortaokullararası turnuvasının sembolik açılış hamlesiyle başladı.

DSCN0659Turnuva sırasında Sembol Okulları satranç sınıfı ve kulüp faaliyetleriyle ilgili Sembol Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uran Badur ve Okul Müdür Yardımcısı Deniz Say`dan bilgi aldı.

    DSCN0698                      320 sporcunun katıldığı Sembol Okulları 3. Satranç Turnuvasından haberler ve sonuçlar için tıklayınız..

DSCN0728Kısa zaman önce satranç antrenörü Hür Çayır tarafından açılan Bahçeşehir Satranç Merkezi Başkanımızın ziyaretinin ikinci durağıydı.

DSCN0732             Merkez kurucusu Hür Çayır ve Satranç Merkezi antrenörü FM Tamer Karatekin projeleriyle ilgili bilgi verdi.

DSCN0760Ardından Dinamik Satranç Merkezi`nde (Beylikdüzü), merkezin kurucusu Yakup Coşkun ve antrenörler FM Fatih Atakişi, Nurcan Kurt, Ayhan Yetkin ve Orçun Filik satranç çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DSCN0775

DSCN07765 yıldır faaliyet gösteren BESEM Satranç Merkezi (Büyükçekmece)`nde, merkez kurucusu Zeki Sarıkavak ile satranç sınıf çalışması kısa süre takip edildi.

DSCN0777
DSCN08052014 sonunda faaliyete başlayan Florya Satranç Merkezinin (Bakırköy) sembolik açılışı Gülkız Tulay, Rıza Öney ile Etem-Fatma Duruçay tarafından yapıldı. İç tasarımı Fatma Duruçay tarafından yapılan merkezde Gülkız Tulay, ailece satranç faaliyet göstermenin önemini vurguladı ve merkezin çalışmalarında başarılar diledi.

DSCN0823
DSCN085023 Nisan 2015`te açılışı yapılan TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği`nde, İlçe Temsilcisi Nur Şakar Bakırköy deki satranç faaliyetleri, çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi verdi.

DSCN0860
DSCN0877Güngören Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 19 Mayıs Satranç Turnuvası`nda Gülkız Tulay 4. tur maçlarını takip etti. 1. masada GM Kıvanç Haznedaroğlu ile Hür Yasin karşılaşması çekişmeli geçti.

DSCN0883                                Güngören Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Haftası Satranç Turnuvasından haberler için tıklayınız..

DSCN0889Bahçelievler ve Güngören İlçe Temsilciliği`nde, ilçe temsilcileri Eyüp Araz ve Mine Yılmaz 12-13-14 Haziran 2015`te gerçekleştirilecek 2015 İstanbul Gençler İl Birinciliği hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdiler.

DSCN0894
DSCN0925Birinci günün son ziyaret durağı olan İstanbul Satranç Derneği`nde, İSD Başkanı Arno Garabetyan ve İSD Yönetim Kurulu Üyeleri Şant Özbülbül, Ali Bülent Özveren derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Dernek Başkanı Arno Garabetyan tarafından TSF Başkanı Gülkız Tulay`a satranca hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

DSCN0934Arno Garabetyan İSD`de gerçekleştirdikleri turnuva organizasyonları, eğitim faaliyetleri ve satranç kısa film gösterimleriyle ilgili aktivitelerini anlattı.

DSCN09552013 yılında faaliyete başlayan TSF Bayrampaşa İlçe Temsilciliği ve Eğitim Merkezi (BAYSEM)`de İlçe Temsilcisi Nuri Gençay Genç  ilçedeki satranç faaliyetleri ve 30-31 Mayıs 2015 te Bayrampaşa Belediyesi Semih Erden Spor Salonunda gerçekleştirecekleri 19 Mayıs Satranç Turnuvası hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi.

DSCN0960
DSCN0991Gaziosmanpaşa İlçe Temsilciliği ve Eğitim Merkezi (GOPSEM) nde merkez kurucusu Tayfun Kocabalkan ve antrenör IM Hasan Kılıçaslan satranç eğitimleriyle ilgili çalışmalarını anlattılar.

DSCN1006                                          GOPSEM: Gönüllülük- Olgunluk - Pratiklik - Sevgi - Emek - Mütavazilik

DSCN1013                        BJK Levent Satranç Okulu`nda antrenör Fikri Cengiz ve öğrencileriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

DSCN1048Kadıköy Satranç Merkezi`nde merkez kurucusu IM Umut Atakişi gerçekleştirmek istediği projeler ve KSM de yapılan turnuva ve satranç eğitimleriyle bilgiler paylaştı.

DSCN1036

DSCN1057              İdeal Satranç Merkezi`nde (Bostancı) eğitmen FM Serkan Yeke ile satranç çalışmaları hakkında bilgi alındı.

DSCN10752014 yılında faaliyete başlayan Kartal Satranç Merkezi`nde, merkez kurucusu Murat Evrensel Bilgin eğitim faaliyetlerini ve merkezi tanıttı.

DSCN1083
DSCN1064Bosna Sancak Derneği (Pendik) üyeleri Besim Baş, Dr. Esat Güngör, emektar Milli sporcumuz Salih Muratoğlu dernek faaliyetleri,  gerçekleşen turnuvalar ve Pendik-Kartal daki satranç potansiyeliyle ilgili paylaşımlarda bulundular ve derneği tanıttılar.

DSCN1061                                    Bosna-Sancak Derneği geçmişten günümüze satranç faaliyetlerini sürdürüyor.

DSCN1093Gülkız Tulay`ın yoğun İstanbul programındaki son durak Kartal Belediyesi tarafından organize edilen Görme Engelliler Satranç Turnuvası oldu.

DSCN1106Kapanış töreninde Gülkız Tülay, Selim-Kerim Altınok kardeşler ve görme engelli sporcularla sohbet etti ve görme engelli satranç faaliyetleriyle ilgili sporcularla bilgi alış-verişinde bulundu.

DSCN1130TSF Kartal İlçe Temsilcisi Besim Baş, 23-28 Haziran 2015`te Büyükada da düzenlenecek olan 2015 Kartal Open Uluslararası Satranç Turnuvası hazırlıklarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

DSCN1136                                       Kapanış töreni öncesi İ.H.A. TSF Başkanı Gülkız Tulay ile röportaj gerçekleştirdi.

DSCN1162Kapanış törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, Gülkız Tulay ile Kartal daki satranç faaliyetleri ve yeni projelerle ilgili bilgi alış-verişinde bulundular.

DSCN1177
DSCN1164          Turnuva kapanış töreninde Selim-Kerim Altınok kardeşlerin müzik dinletisi beğeniyle izlendi. Video için tıklayınız.. 

DSCN1198
DSCN1206                                                  Kapanış töreni toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

DSCN1222

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase