banner isbank

Hızlı İl Birinciliği

Vakıf Bank Satranç Okulu Törenle Açıldı..

DSCN4115DSCN4138
Yeni kalesi VakıfBank Spor Sarayı’nı açan VakıfBank Spor Kulübü, bayan voleybolundan sonra satrançta da sporcu yetiştirmeye başlıyor. Ülkemize Voleybolda Dünya ve Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kupası getiren VakıfBank satranç alanında da başarıyı hedefliyor..
VakıfBank Satranç Okulu 20 Kasım 2016 Pazar günü VakıfBank Spor Sarayında törenle açıldı. Açılış töreni VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, İl Temsilcisi Rıza Öney, Eyüboğlu Eğitim Kurumları İlkokul Müdürü Gürkan Deniz, TEB Krediler Bölüm Yönetici Nurcan Bedir, Üsküdar Satranç İlçe Temsilcisi Teoman Yaman, VakıfBank Satranç Okulu Eğitmeni Alparslan Ünal, milli sporcularımız ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Satranç Okulunda 5-16 yaş aralıkları için yeni başlayanlara, orta seviye ve turnuva hazırlık gruplarıyla eğitim verilecek. Bunun dışında yetişkinler için de ayrı bir grup olacak. Satranç Okulu’nun açılış töreninde açıklamalarda bulunan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren “Yeni tesisimizle birlikte yeni bir branşa daha destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra topluma faydalı birey, Türk sporuna yetenekli sporcu yetiştirme vizyonumuz doğrultusunda altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Ümit ediyorum ki, tıpkı voleybolda olduğu gibi satrançta da Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcuların gelişimine tanıklık ederiz” diye konuştu.
VakıfBank Satranç Okuluna çalışmalarında başarılar diliyor ve VakıfBank Spor Kulübüne satranca verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.
Açılış töreninnden fotoğraflar ve adres-iletişim bilgileri haberin devamında yayımlanmıştır.

DSCN4090                                                                       AÇILIŞ TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR  

DSCN4091Adres: VakıfBank Spor Sarayı
Selami Ali Mh. VakıfBank Sk. No:8, Bağlarbaşı-Üsküdar
Tel: 216 310 12 53

DSCN4110

DSCN4115

DSCN4119

DSCN4120

DSCN4138


Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar