banner isbank

Hızlı İl Birinciliği

Gelişim Evi Geliştirmeye Hazır..

     DSCN0210DSCN0221
Gelişim Evi Satranç Merkezi Bakırköy ilçemizde 6 Ağustos 2016 Cumartesi günü yapılan açılış töreniyle kapılarını satrançseverlere açtı. Açılış töreni Merkez Kurucuları Ahmet Nizamoğlu, Mine Yılmaz ve Sami Kaya ile İl Temsilcisi Rıza Öney, GHSİM Okul Sporları Tertip Kurulu Başkanı Cavit Çetinkaya, Selim-Kerim Altınok kardeşler, IA İsmet Arvit ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Haftanın her günü açık olacak merkezde satrancın yanı sıra, hızlı okuma, hafıza teknikleri, drama, yabancı dil faaliyetleri de bulunuyor. Satranç Merkezimize faaliyetlerinde başarılar diliyoruz. Açılıştan fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                                                    FOTO GALERİ  
DSCN0224
DSCN0210
DSCN0181Merkez kurucuları Ahmet Nizamoğlu ve Mine Yılmaz; Gelişim Evi`nin çocukların severek geleceği, mutlu olarak döneceği bir kurum olarak faaliyet göstereceğini belirtti. Gelişim Evi gençlerin; hayal dünyalarını, düşünce güçlerini geliştirip, eğitim-öğretim hayatlarındaki ihtiyaç, beklenti ve isteklerine cevap vermeyi amaçlayarak, günümüzde teknoloji kurbanı çocukları düşünmeye, üretmeye ve eğlenmeye davet ediyor..

DSCN0197                                 Adres: Zuhuratbaba Caddesi, No:13 D:4 - Bakırköy     İnternet Sitesi-Adres

DSCN0230

DSCN0245

DSCN0221

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar