banner isbank

Biltes Koleji III. Geleneksel Satranç Turnuvası 4-5 Mayıs 2019`da..

biltes2019 afissBiltes Koleji tarafından 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Biltes Koleji III. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva ilkokullar ve ortaokullar düzeyinde 4 kategoride düzenlenecektir ve her kategori 48 sporcu kontenjanlıdır.
Turnuva Kağıthane İlçe M.E.M.`e bağlı tüm ilkokul ve ortaokullar kayıt yaptırarak katılabilir. Turnuva 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde UKD hesaplamalarına dahil bireysel takım yarışması olarak düzenlenecek olup her okul takımı en fazla 4 (dört) sporcu ile katılabileceklerdir. Aynı takımın sporcuları birbirleriyle eşlendirilmeyecektir. Kontenjan olması durumunda kategorilerde birden fazla takımla da katılınabilecektir.
Turnuvaya kayıt için okullar takım sporcularını istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yapmalı ve online kayıt sonrası EK-1 Başvuru formunu okul müdürü imzalı olarak turnuva iletişim e-posta adresine iletmesi ile kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır. Turnuva kayıtları istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 29 Nisan 2019 Pzts. 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz. 
  pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi    Online Kayıt      TSF Kağıthane Sitesi

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar