banner isbank

Biltes Koleji II. Geleneksel Satranç Turnuvası 3-4 Mart 2018`de..

biltes2018 afissBiltes Koleji tarafından 3-4 Mart 2018 tarihlerinde Biltes Koleji II. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Küçükler (1-2-3-4. sınıflar) ve Yıldızlar (5-6-7-8. sınıflar) kategorilerinde düzenlenecektir ve her kategori 60 sporcu kontenjanlıdır.
Turnuva Kağıthane İlçe M.E.M.`e bağlı tüm ilkokul ve ortaokullar kayıt yaptırarak katılabilir. Turnuva 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde UKD hesaplamalarına dahil bireysel takım yarışması olarak düzenlenecek olup her okul takımı en fazla 4 (dört) sporcu ile katılabileceklerdir. Aynı takımın sporcuları birbirleriyle eşlendirilmeyecektir. Kontenjan olması durumunda kategorilerde birden fazla takımla da katılınabilecektir.
Turnuvaya kayıt için okullar takım sporcularını istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yapmalı ve online kayıt sonrası EK-1 Başvuru formunu okul müdürü imzalı olarak turnuva iletişim e-posta adresine iletmesi ile kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır. Turnuva kayıtları haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
  pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi    SPORCU LİSTESİ    TSF Kağıthane Sitesi

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar