banner isbank

Hakem Listesi

İstanbul Hakem Gelişim Kursu 30-31 Ağustos, 1 Eylül 2019`da..

il_hakemi_kokardİstanbul Hakem Gelişim Kursunun 30-31 Ağustos, 1 Eylül 2019 tarihlerinde Karadeniz Vakfı`nda (Sarıyer) yapılması planlanmıştır.
Hakem Gelişim Kursuna dönem vizesi yapılmış 1 yılını doldurmuş aday hakemler ve il hakemleri (ulusal norm için) katılım gösterebilirler. Kurs kontenjanı 35 kursiyerle sınırlı olup, kayıtlar başvuru tarih sırasına göre kabul edilecektir.
Kursa katılım için 3 Ağustos 2019 Cumartesi 20.00`a kadar haberin devamından ücret yatırmadan ön kayıt yaptırılmalıdır. En az 20 ön kayıt olması durumunda kurs belirtilen tarihlerde açılacaktır. Ön kayıt son başvuru tarihi sonrası kursiyerlerin kursa katılım için 250 TL kurs katılım bedeli TSF banka hesabına yatırması ve kursa katılım dilekçesini kurs e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.
PROGRAM DUYURUSU: Kurs Cuma günü 14.30`da başlayacak olup, Cumartesi ve Pazar günü ise tam gün yapılacaktır.
DUYURU: Hakem Gelişim kursu açılması için ön kayıt sayısına ulaşılmış olup, kurs belirtilen tarihlerde düzenlenecektir. Kursa ön kaydı bulunan tüm hakemlerimizin 28 Ağustos 2019 Çarşamba 18:00`a kadar Katılım dilekçesini ve 250 TL kurs katılım bedeli dekontunu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermeleri ve kursun ilk günü bu iki belgeyi Kurs Yöneticisine teslim etmeleri gerekmektedir.
  Katılım Koşulları ve Gereki Evraklar    docxDİLEKÇE    ÇALIŞMA DOKÜMANLARI   KURS ONLINE KAYIT 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase