banner isbank

Matematik Röntgeni 19 Mayıs Online Ödüllü Satranç Turnuvası..

mr 19mayis_afiss_dikey19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Matematik Röntgeni Eğitim Kurumları sponsorluğunda toplam 10.000 TL maddi ödüllü ve ayrıca çeşitli ayni ödüllerin verileceği Online Satranç Turnuvası başlıyor..
19 Mayıs 2021 Çarşamba 14:00`dan itibaren düzenlenecek Online Satranç Turnuvasına sporcular 7 kategoride katılım gösterecektir. Seçme turnuvası sonunda her kategoride ilk 10 dereceyi elde edecek sporcular ile en başarılı ilk 3 kadın sporcu 23 Mayıs 2021 Pazar günü düzenlenecek Turnuva Finaline katılma hakkı kazanacaktır. Seçme turnuvası chess.com satranç oynama platformunda 5 dakika+2 saniye düşünme süresinde 9 tur yapılacaktır.
Final Turnuvası ise seçme turnuvasından finale katılma hakkı kazanan sporcular ile final turnuvasına kayıt yaptıracak en yüksek ratinge sahip 9 sporcuyla birlikte toplam 100 sporcunun katılımıyla, 10 dakika+5 saniye düşünme süresinde 7 tur düzenlenecektir.
Seçme Turnuvası ve Final Turnuvası konseptinde düzenlenecek bu satranç şöleni TSF İstanbul Youtube kanalından usta sporcularla maç analizleri ve sürpriz konuk bağlantılarıyla canlı yayımlanacaktır.
Seçme turnuvasına tüm sporcularımız davetlidir.
DUYURU-1: Final turnuvasına 19 Mayıs 2021 tarihinde yapılan seçme turnuvasında her kategoride ilk 10 sporcu ile en başarılı 3 kadın sporcu ve UKD/ELO listesine göre final turnuvasına kayıt yapan en yüksek 9 maksimum ratingli sporcu katılma hakkına sahiptir. Final Turnuvasına 22 Mayıs 2021 Cumartesi 14:00`a kadar kayıt yaptırmayan sporcu olursa seçme turnuvasında aynı kategoriden sırasıyla yedek kayıtlı sporcular (final turnuvasına online kayıt yaptıran) final turnuvasına katılma hakkı kazanır. Seçme turnuvasında kadın sporcunun ilk 10`da yer alması durumunda kadın sporcu hakkı bir sonraki kadın sporcuya geçer. Sporcunun seçme turnuvasından ve UKD/ELO listesinden birlikte hak kazanması durumunda, UKD/ELO listesindeki sıradaki kayıtlı sporcu hak kazanır.
Not: Maksimum ratinge göre final turnuvasına dahil olacak sporcular ve finalist sporcular kayıtlar kapandıktan sonra kontrol edilerek yayımlanacaktır.
DUYURU-2: Final turnuvası sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır.. Final turnuvası sporcu listesi için tıklayınız.. 
KURA ÇEKİMİ: Seçme turnuvasında kura çekimi ile ödüle hak kazanan sporcular, seçme turnuvası aşağıdaki sıralama listelerinde ilan edilmiştir. Canlı Yayında çekilen sıra numarası kura çekimi numaraları için tıklayınız..
TURNUVA ORGANİZASYONU DUYURUSU: "Matematik Röntgeni 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye Geneli Online Satranç Turnuvası’nın Değerli katılımcıları…
Turnuva Sponsorumuz Matematik Röntgeni’nin nakdi destek ve hediyelerinin yanı sıra turnuvamızın tüm katılımcılarına özel, Türkiye’de tek olan Matematik Röntgeni Analizi’nde %20 indirim* vereceğini belirtmek isteriz.
Aşağıdaki formu doldurduğunuz takdirde indirimden faydalanabilirsiniz. Matematik Röntgeni ekibi en kısa zamanda sizinle iletişime geçilecektir.
Bilgi Talep ve Başvuru Formu: https://forms.gle/YfL2QzSoRHfpYGb67
Soru ve talepleriniz için 0 (850) 885 11 40 nolu numaradan Matematik Röntgeni’ne ulaşabilirsiniz.
*İndirim 1 Temmuz 2021 tarihine kadar geçerlidir."

 
SEÇME
TURNUVASI
KULÜP LİNKLERİ: 7-8 YAŞ - 9-10 YAŞ - 11-12 YAŞ - 13-14 YAŞ - 15-18 YAŞ - B KTG - A KTG
TURNUVA LİNKLERİ: 7-8 YAŞ - 9-10 YAŞ - 11-12 YAŞ - 13-14 YAŞ - 15-18 YAŞ - B KTG - A KTG
SIRALAMA: 7-8 YAŞ - 9-10 YAŞ - 11-12 YAŞ - 13-14 YAŞ - 15-18 YAŞ - B KTG - A KTG
 
zoom logo TURNUVA ZOOM: 23 Mayıs 2021 Pazar günü 12:00-13:45 saatleri arasında turnuvaya katılma hakkı olan finalist sporcular kayıt kontrol ve Teknik Toplantı amacıyla zoom linkine bağlanmalıdır. ZOOM Linki için tıklayınız..  ZOOM ID7531084262
Turnuvaya katılacak tüm sporcuların bilgisayarlarında ZOOM programı kurulu olmak zorundadır. Turnuva yönergesi gereği tüm sporcular turnuvaya masaüstü veya dizüstü bilgisayarları ile kamera, mikrofon ve ekran paylaşımı ile bağlanmak zorundandır.
YouTube logo CANLI YAYIN: Matematik Röntgeni 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvasını usta sporcularla maç analizleri ve sürpriz konuk bağlantılarıyla TSF İstanbul Youtube Kanalından canlı takip edebilirsiniz..  Canlı Yayın linki için tıklayınız.. 
twitter logo FOTOĞRAF PAYLAŞIMI: Maçlarınız sırasında oynarken çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızı Twitter`a ekleyerek ve #MatematikRontgeni #19Mayıs  #EvdeSatrançVar etiketileri ile paylaşımda bulunabilirsiniz. Seçilen paylaşımlar Youtube canlı yayınında ve turnuva fotoğraf albümünde yer alacaktır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase