banner isbank

Türkiye Kupası İstanbul İl Birinciliği Finali Başlıyor..

istbir2024 istbir_final_afis2023-2024 Türkiye Kupası İstanbul İl Birinciliği Final Turnuvası başlıyor.. Ekim 2024 - Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul`un 15 ilçesinde toplam 975 sporcumuzun katılım gösterdiği İstanbul İlçe Birincilikleri Satranç Turnuvaları sonrası ilçelerde dereceye giren sporcular ile unvanlı İstanbul ikametli sporcularımızın katılımıyla İstanbul Birinciliği Final Turnuvası 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde İstiklal Satranç Spor Kulübü ev sahipliğinde Beyoğlu ilçesinde düzenlenecektir.
Final turnuvası 45 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur İsviçre sistemiyle düzenlenecektir. Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular kupa-madalya ödülleri ile İstiklal Satranç Spor Kulübü sponsorluğunda tam-yarım-çeyrek altın ödülleri ile ödüllendirilecektir. Turnuvaya kayıtlar haberin devamında başlamış olup, turnuva son başvuru tarihi 3 Temmuz 2024 20:00`a kadar turnuvaya Asıl-Yedek katılma hakkı olan tüm sporcular online kayıt yaptırması gerekir. Turnuvayla ilgili detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuva başlangıç sıralaması ve ASIL katılımcı listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuva günü yedek sporcu katılımı yapılmayacak olup, turnuvaya asıl listeen katılamayacak sporcu olması durumunda en geç 5.7.2024 Cuma 20:00`a kadar kayıt iptal işlemini online olarak gerçekleştirmelidir. Kayıt iptal olması durumunda aynı turnuva grubundan online kaydı mevcut sıradaki kayıtlı sporcu asıl listeye eklenerek bilgilendirilecektir. Bu tarih-saatten sonra liste güncellenmeyecektir. Turnuvaya katılacak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
DUYURU-2: Turnuvaya katılacak ASIL sporcular listesi haberin devamında Finalistler Sayfasında tabloda gösterilmiş olup, turnuva günü yedek sporcu katılımı olmayacaktır.
   pdfTurnuva Yönergesi   Turnuva Afişi    FİNALİSTLER LİSTESİ  ONLINE KAYIT  BAŞLANGIÇ SIRALAMASI