banner isbank

Bakırköy Belediyesi Satranç Turnuvasında Atatürk Anıldı

ust1Bakırköy Belediyesi ve TSF Bakırköy ilçe Temsilciliği tarafından organize edilen Bakırköy Belediyesi 10 Kasım Atatürk`ü Anma Satranç Turnuvası 8-9 Kasım 2014 tarihlerinde Yeşilköy Sanat Evinde gerçekleşti. Açık satranç turnuvası olarak düzenlenen ve 60 sporcunun mücadele ettiği turnuva sonunda dereceye giren sporcular Bakırköy Belediyesi tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildiler. Kapanış töreninden fotoğraflar ve dereceye giren sporcular haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                  TURNUVA SONUÇLARI      FOTOĞRAF ALBÜMÜ  
13Turnuvada kupa, madalya ve özel ödül kazanan tüm sporcular bir arada.. Sporcular kupa ve madalyanın yanı sıra Bakırköy Belediyesi'nin özel ödülü olan tam altın, yarım altın ve çeyrek altın ile Özel Orkunoğlu Eğitim Kurumları'nın özel ödülü olan, kalem saatli masa üstü setini kazanmış oldular...

11Açık Yaş Kategorisi'nde düzenlenen turnuvanın Birincisi Ari KİREMİTÇİYAN'a, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası Kupa Ödülü Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Sn. Ali Türkoğlu, Bakırköy Belediyesi'nin tam altın Özel Ödülü Bakırköy Belediyesi Başkan Vekili Sn. Mahir ÇELİK ve CHP İlçe Başkan Yardımcısı Muhittin Tekman tarafından takdim edilmiştir.

23                                                                     İkincilik Ödülü'nün sahibi Emre ARPA...

17                                                                    Üçüncülük ödülünün sahibi Sabri Can Yontar ONAY...

24Bakırköy Belediyesi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda aynı zamanda 10 Yaş Altı En Başarılı Sporcular da belirlendi. Birinciliği CM Işık CAN, İkinciliği Işıl CAN, Üçüncülüğü Yusuf Efe İNCİLER'in aldığı turnuvada sporcuların ödüllerini, turnuva sponsoru da olan Özel Orkunoğlu Eğitim Kurumları adına TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur ŞAKAR takdim etmiştir.

18Turnuvada aynı zamanda en genç sporcu dalında Şant KALATAŞ, Veteran Sporcu dalında Nail ODABAŞI ve en başarılı bayan sporcu dalında Işıl CAN madalya kazanmışlardı.

8Bakırköy Belediyesi ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği'nin organizasyonuyla düzenlenen Turnuvaya katılan sporcular arasında, Uluslarası Satranç Turnuvalarında ülkemizi başarıyla temsil ederek Dünya İkinciliği Ünvanını elde etmiş olan CM Işık CAN, Türkiye Şampiyonu Elif Keskin de bulunmaktaydı.


Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small