banner isbank

Galatasaray Altyapı Gönüllüleri Yıldırım Satranç Turnuvası 8 Haziran Cumartesi

gs altayapi2024_afisGalatasaray Altyapı Gönüllüleri tarafından 8 Haziran 2024 Cumartesi günü Yıldırım Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Galatasaray Üniversitesi ev sahipliğinde, organizasyon tarafından davetli sporcuların katılımıyla Ustalar Kategorisi, Üniversiteler Kategorisi ve Liseler Kategorisi olmak üzere 3 kategoride düzenlenecektir.
Turnuva formatına göre her kategoride 6 sporcu katılımıyla Döner sistemde turnuva 1. etabı 5'+3'' tempoda ve 2. etabı ise 3'+2'' tempoda düzenlenecektir. Sporcuların her iki turnuva etabında alacağı toplam punalara göre turnuva final sıralaması oluşturulacaktır. Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular Galatasaray Altyapı Gönüllüleri tarafından toplamda 82.500 TL maddi ödülle ödüllendirilecektir.
Turnuva ustalar kategorisinde GM Vahap Sanal, GM Cem Kaan Gökerkan, IM Işık Can, IM Alparslan Işık, WGM Kübra Öztürk, IM Umut Ata Akbaş`ın hamle yapacağı turnuvadan tüm maçları istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden ve turnuva organizasyonu Youtube kanalından IM Can Arduman yorumları ve konuk katılımlarıyla canlı yayınları takip edebilirsiniz.
    pdfTurnuva Yönergesi-1. Etap    pdfTurnuva Yönergesi-2. Etap    jpgTurnuva Afişi   
 EŞLENDİRME-SONUÇLAR  |  CANLI YAYIN | CANLI YAYIN-LICHESS  | YOUTUBE CANLI YAYIN

Banner - Market

tsf market_ban
istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small