banner isbank

Lütfi Yılmaz Satranç Turnuvası`nda Anıldı..

lutfi yilmaz_anma_toren_son
5 yıl önce kaybettiğimiz Öğretmen, Sporcu, Antrenör ve Hakem Lütfi Yılmaz anısına Satranç Turnuvası 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi`nde düzenlendi. 2 rating kategorisinde düzenlenen turnuvaya 130 sporcu katılım gösterdi. Azerbaycan, Cezayir, Fransa, İran ve Türkiye olmak üzere 5 farklı ülke Federasyonundan da katılımın gerçekleştiği turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Dereceler:
A Kategorisi: 1- Kanan Mukhtarov 2- Arman Shahzamani 3- Eymen Eren Büyük
A Kategorisi: En başarılı Küçük sporcu: Eymen Eren Büyük, en başarılı kadın sporcu: Ecrin Efsa Büyük, en başarılı emektar sporcu: Mustafa Elmas ve en başarılı özel sporcu: Hikmet Bağcı.
B Kategorisi: 1- Oğuzhan Mavi 2- Mehmet Ali Akgül 3- Eralp Çetin
B Kategorisi: En başarılı Küçük sporcu: Neşet Eren Karaboğa, en başarılı kadın sporcu: Yaren Bektaş, en başarılı emektar sporcu: Yaşar Olcay Taktak ve en başarılı özel sporcu: Mustafa Oytun Satıluşağı.
Dereceye giren sporcular kupa-madalya, plaket ve toplamda 1.500 TL maddi ödül ile ödüllendirildiler. Ödülleri Lütfi Yılmaz`ın ailesinden; İl Temsilcisi Rıza Öney, Turnuva Direktörü Gülümser Öney ve NA Mehmet Öney ile GSİM Bakırköy İlçe Md. Pınar Saraç, TSF Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Nuri Gençay Genç ve turnuva Başhakemi NA Şeyma Yılmaz sundu. Turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyoruz. Turnuvadan dereceler ve fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.
   Turnuva Sonuçları:  A KATEGORİSİ  |  B KATEGORİSİ  
   Turnuva Fotoğrafları: 1.BÖLÜM2.BÖLÜM | 3.BÖLÜM | 4.BÖLÜM | 5.BÖLÜM | ÖDÜL TÖRENİ    

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small