banner isbank

Lütfi Yılmaz`ı Anma Satranç Turnuvası 19-20 Şubat 2022`de..

lutfi yilmaz_anma2022_afiss5 yıl önce kaybettiğimiz Öğretmen, Sporcu, Antrenör ve Hakem Lütfi Yılmaz anısına 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde Lütfi Yılmaz Anma Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ev sahipliğinde düzenlenecektir.
Turnuva her yaş grubu katılımına açık olup 2 rating kategorisinde 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur düzenlenecektir. Turnuva kontenjanı 128 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar maksimum ratinge göre istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle haberin devamında başlamıştır.
Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir. Her kategoride maksimum ratinge göre ilk 64 sporcu turnuvaya asıl kayıtlıdır, haberin devamında Kayıt Listesinde Asıl-yedek durumu gösterilmiştir. Kontenjan sonrası kayıtlar her kategori için yedek kayıt olarak değerlendirilecek ve kayıt iptal olması durumunda sırasıyla yedek sporcular turnuvaya dahil edilecektir. Turnuvaya mazereti sebebiyle katılmayacak sporcu varsa en kısa zamanda kayıt iptal işlemini gerçekleştirmelidir. Katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
ULAŞIM: Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi
Adres: Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi Ataköy 9. Kısım Sonu, Mimar Basri Mete Sokağı No:10/12  (Kültür Üniversitesi ve Airport AVM arkasında)
- M1 Atatürk Havalimanı-Yenikapı Metrosu ile Yenibosna durağında inilerek yürüme mesafesindedir.
- Metrobüs ile Yenibosna durağında inilerek yürüme mesafesindedir.
KONUM için tıklayınız.. 
    pdfTurnuva Yönergesi    pngTurnuva Afişi   Kayıt Listesi      Lütfi Yılmaz Fotoğraf Albümü
  EŞLENDİRME-SONUÇLAR:   A KATEGORİSİ | B KATEGORİSİ 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small