banner isbank

Küçükçekmece Belediyesi Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Sona Erdi..

DSCN8254
Küçükçekmece Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi`nde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 27 Ekim 2019 Pazar günü yapılan 3 tur ve ödül töreniyle sona erdi. 3 rating kategorisinde ünvanlı sporcularımız, milli takım sporcularımızın da katılım gösterdiği toplam 200 sporcunun mücadele ettiği turnuva oldukça zorlu maçlara sahne oldu. 6 tur sonunda FM Kayra Kamer (A Kategorisi), Mustafa Elmas (B Kategorisi), Gökay Hazinedaroğlu (C Kategorisi) kategorilerinde şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren sporcular kupa-madalya ödülleri ile Küçükçekmece Belediyesi tarafından toplamda 11.350 TL maddi ödül ile ödüllendirildiler. Turnuvayı tamamlayan tüm sporculara da Küçükçekmece Belediyesi tarafından satranç takımı hediye edildi.
Küçükçekmece Belediyesine satranca destekleri ve başarılı turnuva organizasyonları için teşekkür ediyor, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu vesileyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlarız. Turnuvadan dereceler ve fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.                                         TURNUVA SONUÇLARI      FOTO GALERİ  
DSCN8241
A Kategorisi: 1.FM Kayra Kamer  2.IM Işık Can  3.Elnur Aliyev  4.CM Hasan Hüseyin Çelik  5.FM Ataberk Eren,  En Başarılı Bayan Sporcu: WFM Sinem Çağla Gündoğan - Ödüllerini Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Emre Alageyik ve Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Gazi sundu.
DSCN8235
B Kategorisi: 1.Mustafa Elmas  2.Oğuzhan Bilal Gücükodacı  3.Muhammet Ali Güzeldal  4.Oğuzhan Göktürk Yağşi  5.Hikmet Bağcı,  En Başarılı Bayan Sporcu: Sümeyye Gülçeken - Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney ile İl Temsilcisi Yardımcısı ve turnuva koordinatörü Talha Emre Akıncıoğlu sundu.
DSCN8233
C Kategorisi: 1. Gökay Hazinedaroğlu  2.Duhan Karadağ  3.Umut Aydemir  4.Utku Çankaya  5.Barış Can Durak,  En Başarılı Bayan Sporcu: Zeynep Nevra Birkan - Ödüllerini Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Uslusu ve turnuva Başhakemi NA Yakup Coşkun sundu.
DSCN8248
İl Temsilcisi Rıza Öney tarafından Küçükçekmece Belediyesi Yönetimine ve Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Gazi`ye teşekkür sertifikaları sunuldu.
DSCN8196
Turnuva Başhakemi NA Yakup Coşkun ve turnuvada görev yapan hakemlerimiz..

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small