banner isbank

Küçükçekmece Belediyesi Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası Başladı..

16DSCN81349DSCN8110
Küçükçekmece Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 26 Ekim 2019 Cumartesi günü 200 satranç sporcusunun katılımıyla başladı. Avrupa`nın en büyük gösteri merkezi olan Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi Sahnesinde düzenlenen turnuvaya IM Işık Can, IM Turhan Yılmaz, FM Kayra Kamer, FM Ataberk Eren, WFM Sinem Çağla Gündoğan olmak üzere 7`si ünvanlı sporcu ile milli sporcularımız ve çok sayıda satrançsever katılım gösteriyor.
Turnuva açılış törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Belediye Meclis Üyeleri, Küçükçekmece Belediyesi Spor Müdürü Sedat Gazi, İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yrd. Talha Emre Akıncıoğlu, Başhakem NA Yakup Coşkun, sporcular, sporcu aileleri, hakemler ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Turnuva açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve İl Temsilcisi Rıza Öney`in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlaması ve sporculara başarılar dilemesinin ardından ilk tur maçlarıyla başladı.
3 rating kategorisinde 6 tur düzenlenecek turnuvada tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Turnuvadan eşlendirme-sonuç ve fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small