banner isbank

Güngören Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Kupası Sona Erdi..

19mayis2017 gungoren_toren19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Güngören Belediyesi desteğiyle düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Güngören Grubu ödül töreniyle sona erdi. A ve B rating kategorilerinde 7 tur düzenlenen turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini törenle aldılar.
A kategorisinde 1. FM Anar Aliakbarov  2. FM Tamer Tarık Selbes  3. Recep Taşkıran; B kategorisinde ise 1. Yousef Alahstar 2. Güray Ültanır  3.Hasan Mammadaliyev oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süheyla Sülez, İl Temsilcisi Yardımcısı Eyüp Araz ve TSF Güngören İlçe Temsilcisi Fatih Kumaş sundu. Turnuva genel ve kategori ödülü sırlalamalarında dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanısıra Güngören Belediyesinden 6 Tam-18 Yarım Cumhuriyet altını, turnuvaya katılan tüm 15 Yaşaltı tüm sporculara flash bellek ile ışıklı çok fonksiyonlu büyüteç hediyeleri sunuldu.
Turnuvada dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor ve Güngören Belediyesine turnuvaya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kapanış töreninden fotoğraflar ve turnuva sonuçları turnuva sayfasında  yayımlanmıştır.
  TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small