banner isbank

Bezmialem Vakıf Üniversitesi 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı Satranç Turnuvası..

bezmialem2023 afisBezmialem Vakıf Üniversitesi tarafından 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Bezmialem Vakıf Üniversitesi Fatih yerleşkesinde düzenlenecektir. Turnuvanın her yaştan sporcunun katılımına açık olarak 4 kategoride 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD Turnuvası olarak düzenlenmesi planlanmıştır.
Turnuvada dereceye girecek sporcular Bezmialem Vakıf Üniversitesi tarafından kupa-madalya ödülleri ile toplamda 77.500 TL maddi ödülle ödüllendirilecektir. Turnuvaya kayıtlar 23 Kasım 2023 Perşembe 21:00`dan istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva sporcu listesi ASIL/YEDEK liste olarak haberin devamında yönerge kontenjanına uygun olarak yayımlanmıştır. Turnuvaya katılamayacak asıl/yedek sporcu varsa en kısa sürede sistemden kayıt iptal yapmalıdır. Kayıt iptal yapan sporcu olduğunda sırasıyla yedek sporcular asıl listeye eklenebilmektedir. Turnuva günü kayıt kontrol süresi içinde turnuva alanında olmayan sporcular yerine kayıt kontrolişlemini turnuva alanında tamamlamış yedek sporcular ASIL listeye kontenjan dahilinde eklenebilecek ve daha önceden asıl listedeki sporcular katılım hakkını kaybedebilecektir. Bu sebeple turnuva programına uygun olarak hareket edilmesi gerekmektedir. Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
    pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi   Online Kayıt     EŞLENDİRME-SONUÇLAR   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small