banner isbank

2022-2023 İstanbul Satranç İl Birinciliği Finali 7-8 Ocak 2023`de..

istbir2023 final_afis_dikeys2022-2023 İstanbul İl Birinciliği Finali Başlıyor.. Ataşehir-Beyoğlu-Esenyurt-Eyüpsultan-Kağıthane-Sultanbeyli-Üsküdar olmak üzere İstanbul`un 7 bölgesinde toplam 530 sporcu katılımıyla düzenlenen grup turnuvaları sonunda dereceye giren sporcular ile unvanlı sporcularımız İstanbul İl Birinciliği Finali`nde buluşuyor.
Final Turnuvası 7-8 Ocak 2023 haftasonu tarihlerinde Axis İstanbul AVM ev sahipliğinde ve ödül sponsorluğunda düzenlenecektir.
Final Turnuvası İl Birincilikleri şablon yönergesine uygun olarak 45 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur düzenlenecektir. Dereceye girecek sporcular Kupa-Madalya ödülleri ile Axis İstanbul AVM tarafından toplamda 6.000 TL maddi ödül ile ödüllendirilecektir.
Final Turnuvası online kayıtları haberin devamında devam etmekte olup detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
ÖNEMLİ DUYURU: Turnuva yeri ilk ilan edilen Üsküdar ilçesinden salon şartlarıyla ilgili düzenleme gereği turnuva Eyüp ilçesindeki Axis İstanbul AVM`deki kapalı salona alınmıştır
ULAŞIM: Turnuva yeri Axis İstanbul AVM, Atatürk Havalimanı-Yenikapı M1 Metrosu ile Bayrampaşa-Maltepe metro istasyonunun hemen yanındadır.
KAYIT DUYURU: 2022-2023 İstanbul Satranç İl Birinciliği Finaline kayıt yapma hakkı bulunan asıl-yedek tüm sporcular aşağıdaki listede gösterilmiştir.
Turnuva son başvuru tarihine kadar (4 Ocak 2023 Çarşamba 20:00) asıl ve yedek kayıtlı tüm sporcular turnuvaya online kayıt yaptırmalıdır. Son başvuru tarihi sonrası asıl listeden online kayıt yapmamış sporcular yerine online kayıt yapmış yedek kayıtlı sporcular sırasıyla turnuvaya asıl kayıtlı sporcu olarak dahil edilir ve kayıt yaptırmamış asıl kayıt hakkı olan sporcu katılım hakkını kaybedecektir. Final turnuvasına asıl-yedek kayıt hakkı bulunmayan online kayıt yapmış kişiler ise listeden çıkarılacaktır.
DUYURU-2: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir. Turnuvaya katılma hakkı olan sporcular aşağıdaki listede ASIL olarak gösterilmiştir. Turnuvaya geçerli mazereti sebebiyle katılamayacak sporcu varsa en geç 6 Ocak 2023 Cuma 20:00`a kadar KAYIT İPTAL işlemini online olarak gerçekleştirmelidir. Bu süre içinde Kayıt iptal olması durumunda aynı turnuva grubunda yedek kayıt yapmış sıradaki sporcu ASIL sporcu olarak turnuvaya dahil edilecektir. Turnuva günü yedek sporcu katılımı olmayacaktır.
   pdfTurnuva Yönergesi   pngTurnuva Afişi   Online Kayıt   Finalist Sporcular    Eşlendirme-Sonuçlar

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small