banner isbank

Beyoğlu Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Kupası Satranç Turnuvası..

beyoglu2022y afissBeyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu GSİM tarafından 15 temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvanın 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD hesaplamalarına dahil düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva 9 kategoride Bireysel takım turnuvası olarak düzenlenecektir. Sporcular bireysel kayıt yaptırabileceği gibi 2-3 sporcuyla takım olarak kayıt yaptıran takımlar için takım puanı hesaplaması yapılacaktır. Günün anlam ve önemine yönelik olarak takımlara 15 Temmuz Şehitlerinin isimleri turnuva organizasyonu tarafından verilecektir.
Turnuvada dereceye girecek sporcular Beyoğlu Belediyesi tarafından toplamda 34.000 TL Hediye çeki ile ödüllendirilecektir (pttavm.com da geçerli Hediye çeki). Turnuvaya kayıtlar her kategoride 64 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 13 Temmuz 2022 Çarşamba 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuva organizasyonu tarafından turnuva tarihleri 30-31 Temmuz 2022 olarak güncellenmiştir. Yönerge revizesi sonrası yönerge yeni tarihlerle yayımlanacaktır.beyoglu salon
TAKIMLAR: Turnuva takım derecelendirmesi için en geç 28 Temmuz 2022 Perşembe 17:00`a kadar sporcuların aynı kategorideki en az 1, en çok 2 takım arkadaşını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine takım sporcuları-takım kategorisi ve takım ismi belirterek iletmesi ile takımlar oluşturulur (takım ismi 15 Temmuz Şehitleri ismi olmalıdır). Takım iletmeyen bireysel kayıtlar alfabetik olarak rastgele bir takıma yerleştirilecektir.
DUYURU-2: Turnuva kayıtları 64 sporcuya ulaşmayan kategoriler için kontenjan dahilinde devam etmektedir.
DUYURU-3: Turnuvaya kayıt yaptırmış tüm sporcular Asıl kayıtlı sporcu olarak turnuvaya dahil edilmiştir. Katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
DUYURU-4:
Beyoğlu Belediyesi tarafından katılan tüm sporculara çeşitli ikramlar sunulacaktır.
ULAŞIM: Turnuva yerine Metrobüs kullanılarak Halıcıoğlu durağında inip Karaköy yönünde sahilden yürüyerek 10 dakika mesafededir. Turnuva Yeri Konumu için tıklayınız..;
   pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi    Turnuva Yeri Konumu   TURNUVA SALONU  Kayıt Listesi
EŞLENDİRME-SONUÇLAR: 7 YAŞ | 8 YAŞ | 9 YAŞ | 10 YAŞ | 14 YAŞALTI | 18 YAŞALTI | A KTG | | B KTG | C KTG

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small