banner isbank

Yüzlerce Sporcu Tuzla'da Hamle Yaptı..

tuzlabelediyesi2022 toren
Tuzla Belediyesi tarafından her yıl geleneksel düzenlenen satranç turnuvasının beşincisi bu yıl 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Tuzla Marina Fuar Alanında yaklaşık bin sporcunun katılımıyla düzenlendi. Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Tuzla Belediyesi 5. Satranç Turnuvası’nın ödül törenine katılarak dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdi.
Turnuvanın ödül törenine aynı zamanda Tuzla Belediyesi Başkan Vekili Dr. Turgut Özcan, İl Temsilcimiz Rıza Öney, Tuzla İlçe Temsilcisi Akif Güner, sporcular, veliler ve hakemler katıldı.
Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, ödül töreninde yaptığı konuşmada yerel yönetimlerle iş birliğinin önemine dikkat çekerek turnuvaya katılımın yoğun olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkanımız Gülkız Tulay, turnuvada yarışan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik etti.
Hızlı Turnuva ve ustalar kategorinde ELO hesaplamalarına dahil 6 kategoride düzenlenen turnuva sonunda dereceye giren sporcular Tuzla Belediyesi tarafından kupa-madalya, toplam 10.000 TL maddi ödül ve çeşitli ayni ödüller ile ödüllendirildiler. Turnuva sonunda; Alihan Demirbağ (Ustalar Kategorisi), Can Poromov (8 Yaşaltı), Kerem Sarp Yekeler (10 Yaşaltı), Cumali Eren Taş (14 Yaşaltı), Eren Şahin Özcan (18 Yaşaltı) ve Muhammed Sinan Gönüllü (Açık) kategorilerinde şampiyon oldular.
Sporcularımızın başarısını tebrik ediyoruz. Turnuvadan sıralamalar ve fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.
FOTOĞRAFLAR:   AÇILIŞ VE 1. GÜN  | ÖDÜL TÖRENİ  
SIRALAMALAR: 8 YAŞALTI 10 YAŞALTI 14 YAŞALTI 18 YAŞALTI 18 YAŞÜSTÜ USTALAR KTG

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small