banner isbank

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Online Satranç Turnuvası 6 Şubat 2021 Cumartesi..

itu eta_vakfi_doga_koleji_2021_online_turnuvasi_afissİTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji turnuvasında Aileler satrançla buluşuyor.. 6 Şubat 2021 Cumartesi 14.00`dan itibaren düzenlenecek turnuva online olarak chess.com satranç oynama platformunda düzenlenecek olup turnuvaya 7-12 yaş ve arası sporcular her yaş kendi yaş kategorisinde katılım gösterecektir. Ayrıca, turnuvaya çocuğu katılan aileler de Açık (Aileler) kategorisinde turnuvaya katılarak bu heyecanı yaşayabilecektir.
Turnuva 5 dakika+2 saniye eklemeli tempoda 8 tur yapılacaktır. Turnuva sonunda her kategoride ilk 3 sporcu ile en başarılı kadın sporcuya Satranç Saati ödülleri ile 4-10. arası dereceleri elden ecek sporculara ise ahşap kale ödülleri İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tarafından verilecektir. Turnuva tüm Türkiye`den katılıma açık olup online kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.  
DUYURU: Turnuva sıralamaları kategorilere göre haberin devamında yayımlanmıştır. Ödüle hak kazanan sporcular yönergedeki iletişim e-posta adresine en kısa zamanda ad-soyad ve açık adres bilgisini iletmelidirler.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small