banner isbank

2019 İstanbul Açık Sona Erdi..

   ist acik2019_toren
2019 İstanbul Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı'nın ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı salonlarında gerçekleştirildi.
11 ülkeden toplamda 421 sporcunun kıran kırana mücadele ettiği turnuvanın kapanış töreni, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız TULAY, Karadeniz Eğitim Kültür Ve Çevre Koruma Vakfı Başkanı Yusuf CEVAHİR, Başkan Yardımcısı Hamit TAHAN, Vakıf Üyesi Yavuz TELLİOĞLU, Vakıf Üyesi Murat KOTRA, Vakıf Üyesi Mustafa YAZICI, Vakıf Üyesi Tuncer YILMAZ, Vakıf Genel Sekreteri Hüseyin GÜLER, TSF MHK Başkanı Ahmet UÇTU, İstanbul İl Temsilcisi Rıza ÖNEY, Turnuva Gözlemcisi IA İsmet ARVİT, Turnuva Başhakemi IA Bilge İbrahim ÖZEL, Turnuva Koordinatörü IA Hakan ÖZGÜR, misafirler ve sporcular ile gerçekleştirildi.
Protokol konuşmalarından sonra TSF Başkanı TULAY fidan sertifikasını Karadeniz Vakfı Başkanı Yusuf CEVAHİR’e takdim edip ödül törenine geçildi. Turnuvada FM Kayra Kamer (A Kategorisi), Murat Bora Gökkaya (B Kategorisi), Ecrin Efsa Büyük (U14), Elvin Esma Büyük (U10) ve Eymen Eren Büyük (U8) kategorilerinde şampiyon oldular. Turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyoruz. Turnuvadan sıralama ve fotoğraflara turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small