banner isbank

19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvaları..

19 MAYIS_2019_afiss19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Temsilciliklerimiz organizasyonunda Arnavutköy, Kadıköy ve Sultanbeyli ilçelerimizde 19 Mayıs Gençlik Haftası Satranç Turnuvaları düzenlenecektir.
Sultanbeyli ilçesindeki turnuva Plato AVM sponsorluğunda yapılacak olup, dereceye girecek sporcular Plato AVM tarafından toplamda 2.000 TL Vatan Computer hediye çeki ödülü kazanacaktır.  jpgTurnuva Afişi
Arnavutköy ilçesindeki turnuva ise Avlu34 AVM sponsorluğunda yapılacak olup dereceye girecek sporculara çeşitli hediyeler verilecektir.
Kadıköy ilçesindeki turnuva ise Barış Manço Kültür Merkezinde Neşeli Çocuk Satranç Merkezi katkılarıyla düzenlenecektir. Her yaş grubunun katılımına açık turnuva 64 sporcu katılımıyla sınırlıdır.
Turnuvalar her yaş grubuna açık olarak 6 tur, 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde UKD Turnuvası olarak yapılacaktır.
Turnuvaya kayıtlar 9 Mayıs 2019 Perşembe 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Detaylı bilgiye yönergelerinden ulaşabilirsiniz.  jpgTurnuva Afişi
DUYURU: Turnuva kayıtları haberin devamında her turnuva grubu için başlayacaktır. Sporcuların turnuvaya kesin katılacaksa kayıt yapması önemle rica olunur. Turnuva son başvuru tarihi itibariyle aynı tarihteki birden fazla turnuvaya kayıtlı bulunan sporcuların kayıtları tüm turnuvalardan silinecektir. Bu sebeple yanlış kayıt veya farklı turnuva tercihi durumunda en kısa sürede diğer turnuva kaydı için Kayıt İptal işlemi online olarak kayıt sisteminden yapılmalıdır.
DUYURU-2: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir ve sporcu listesi haberin devamında asıl ve yedek liste olarak yayımlanmıştır. Turnuvaya mzereti sebebiyle katılamayacak sporcu varsa en kısa sürede kayıt iptal işlemi gerçekleştirmelidir.
     SPORCU LİSTESİ     KAYIT İPTAL  
   Turnuva Yönergesi:  pdfARNAVUKÖY  -  pdfKADIKÖY  -  pdfSULTANBEYLİ

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small