banner isbank

Tuzla Belediyesi Kışa Merhaba Satranç Turnuvası 1-2 Aralık 2018`de..

tuzlabel2018 afisTuzla Belediyesi ve Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı iş birliğiyle Prima Satranç Akademisi tarafından 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde Tuzla Belediyesi Kışa Merhaba Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva her yaş grubunun katılımına açık olup iki rating kategorisinde düzenlenecektir. Turnuva A kategorisi 60dk+30sn düşünme süresinde ELO/UKD hesaplamalarına dahil, B kategorisi ise 35dk+30 sn düşünme süresinde UKD hesaplamalarına dahil yapılacaktır. 6 tur yapılacak turnuva sonunda dereceye girecek sporculara; 1.`lere LAPTOP, 2.`lere Tablet PC ve 3.`lere Drone hediyesi verilecektir.
Turnuva kontenjanı her kategori için 100 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar 2 Kasım 2018 Cuma 20:00 itibariyle istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva online kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır. A kategorisine ratinge uygun olan tüm sporcular asıl kayıtlı sporcudur, B kategorisinde ise kontenjan dahilinde ve başvuru tarih kayıt sırasına göre asıl ve yedek liste olarak yayımlanmıştır. Asıl kayıtlı sporculardan turnuva günne kadar kayıt iptal bildiren sporcu olursa yedek listeden sporcular asıl listeye geçebilecektir. Liste periyodik olarak güncellenerek yayımlanır. Turnuvaya katılamayacak sporcu varsa en kısa zamanda yönergede belirtildiği gibi kayıt iptal işlemi yapması gerekmektedir.
    pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi    FOTO GALERİ    EŞLENDİRME/SONUÇLAR  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small