banner isbank

Beşiktaş Belediyesi Uğur Mumcu Anma 3. Satranç Turnuvası Düzenleniyor..

phoca thumb_l_dscn6160DSCN6226
Beşiktaş Belediyesi 3. Uğur Mumcu Anma Satranç Turnuvası 4 Şubat 2017 Cumartesi günü başladı. Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi`nde düzenlenen turnuva 3 rating kategorisinde, 8 ünvanlı ve 6 farklı ülkeden 408 sporcunun katılımıyla düzenleniyor. Turnuva açılış töreni Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Belediye Meclis Üyeleri, İl Temsilcisi Rıza Öney, Turnuva Başhakemi FA Fuat Ergür, sporcular ve sporcu aileleri katılımıyla gerçekleşti. Turnuva açılış töreninden fotoğraflara, eşlendirme-sonuçlara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

                                                                       FOTO GALERİ      EŞLENDİRME-SONUÇLAR
1                                             Turnuva Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi`nde düzenleniyor.

9    Turnuva Teknik Toplantısında Başhakem FA Fuat Ergür teknik konular ve turnuva formatı hakkında bilgilendirmede bulundu.

10                                          Turnuva açılış töreni yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız ardından başladı.

13Turnuva açılış konuşmalarında Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar üçüncüsünü düzenlenen Uğur Mumcu Anma Satranç turnuvasına sporcuların yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu`nun araştıran ve sorgulayan bir aydın olduğunu belirterek, satrancın da analitik düşünmeyi öğreten bir beyin sporu olduğunu belirterek, bu anlamda Uğur Mumcu ve satranç temasının çok anlamlı olduğunu sözlerine ekleyerek, katılan tüm sporculara başarılar diledi.
20                            Turnuva açılışında Av. Murat Hazinedar görme engelli sporcu Serdar Çimen ile sembolik maç yaptı.

21

DSCN6262

DSCN6160

DSCN6218

DSCN6226

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small