banner isbank

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi Perdelerini Fetih Kupasıyla Açtı..

DSCN9255DSCN9394
Küçükçekmece Belediyesi tarafından İstanbul`un Fethinin 563. yılında düzenlenen Küçükçekmece Belediyesi Fetih Kupası Satranç Turnuvası 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü başladı. Avrupa`nın en büyük kültür Merkezi olan Yahya Kemal Beyatlı gösteri Merkezi`nde düzenlenen satranç turnuvasına 1 IM, 4 FM ve WCM ünvanlı sporcularımız olmak üzere 2 rating kategorisinde 350 sporcu mücadele ediyor.
Turnuva açılış töreni Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, İl Temsilcisi Rıza Öney, Küçükçekmece Belediyesi yetkilileri, Başhakem FA Cüneyt Kamil Yıldırım, sporcular ve davetlilerin katılımıyla yapıldı. Turnuva boyunca A kategorisinin ilk 8 masa ve B kategorisinin ilk 4 masa maçlarını istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.
Turnuva açılışından fotoğraflar, eşlendirme-sonuçlar, fotoğraf albümü ve canlı yayınlara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

                                               EŞLENDİRME/SONUÇLAR     FOTO GALERİ     saat CANLI YAYIN  

DSCN9154Küçükçekmece Belediyesi Fetih Kupası Avrupa`nın en büyük kültür merkezi olan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi`nde düzenleniyor..

DSCN9184            Turnuva teknik toplantısında Başhakem FA Cüneyt Kamil Yıldırım teknik konular hakkında bilgilendirme yaptı.

DSCN9234                                                   Turnuva açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı.

DSCN9229                                               Açılış töreninde Mehter Takımı günün anlam ve önemine yönelik marşlar sundu..

DSCN9243Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz açılış konuşmalarında turnuvaya gelen gençlere ve satranççılara seslendi. İstanbul`un Fethinin derin bir stratejiyle, zekayla gerçekleştiğinin altını çizerek bu anlamlı günde satranç oynamanın çok anlamlı olduğunu belirtti. Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi olarak kültürel aktivitelere önem verdiklerini belirterek, gençleri doğru sporlarla tanıştırmaya çalıştıklarını, satrancın da çok önemli bir zeka sporu olduğunu sözlerine ekledi. Turnuvaya çocuklarını getiren ailelere teşekkür ederek, tüm katılan sporculara başarılar diledi.

DSCN9247İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca yaptığı konuşmada İstanbul`un Fethinin akıl, zeka ve teknoloji zaferi olduğunu belirtti ve katılan tüm satrançseverlere başarılar diledi.

DSCN9252Açılış töreninde İstanbul İl Temsilcisi Rıza Öney, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gönderilen fidan Sertifikasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz`e takdim etti.

DSCN9255Açılış töreninin ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca gençlere satranç maçı yaptı.

2Turnuva 1. turu Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz`in sembolik açılış hamlesiyle başladı.

DSCN9297                                                Turnuva A kategorisi 1. masasında IM Mert Erdoğdu mücadele ediyor.

DSCN9313

DSCN9394

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small