banner isbank

Beşiktaş Belediyesi Uğur Mumcu Anma 2. Satranç Turnuvası Düzenleniyor

57
Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Uğur Mumcu Anma 2. Satranç Turnuvası 30-31 Ocak 2016 tarihlerinde Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi`nde düzenleniyor. Turnuvanın açılış töreni 30 Ocak 2016 Cumartesi günü Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Belediye Meclis Üyeleri, İl Temsilcisi Rıza Öney, sporcular ve davetlilerin katılımıyla yapıldı. 3 rating kategorisinde yapılan turnuvaya 400 sporcu katılıyor. Turnuva açılış töreninden fotoğraflar ile turnuvadan eşlendirme-sonuçlar haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                                     FOTO GALERİ          EŞLENDİRME/SONUÇLAR  
14                                              Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi turnuvaya ev sahipliği yapıyor..

1                                                    Turnuva sporcuların kayıt kontrol işlemleri ile başladı.

11Kayıt kontrol işlemlerini tamamlayan sporcular Beşiktaş Belediyesi tarafından hediye edilen Uğur Mumcu baskılı t-shirtleri giyerek turnuva alanına geldiler.

2                          Turnuva teknik toplantısında Başhakem IA Gökmen Muş teknik konular hakkında bilgilendirme yaptı.

3 Turnuva açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı. Uğur Mumcu`yu tanıtan belgesel filminin ardından, açılış konuşmalarında Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Uğur Mumcu anısına yapılan satranç turnuvasına olan ilgiden ve genç sporcuların katılımından oldukça memnun olduklarını, satrancın analitik düşünmeyi geliştiren önemli bir spor olduğunu belirterek, Uğur Mumcu`yu bu vesileyle andıklarını belirtti.

4

6Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, GM Mustafa Yılmaz ile 1. tur öncesi satranç maçı yaptı.

7

8

10

12

15

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small