banner isbank

Babalar Gününü Satranç Turnuvalarıyla Kutladık

ust1ust2ust3
21 Haziran 2015 Pazar günü Babalar Günü dolayısıyla TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği`nde, Capitol AVM-Üsküdar ve Rings AVM-Sancaktepe`de Babalar Günü Satranç Turnuvaları düzenlendi.
TSF Bakırköy İlçe Temsilciliğinde düzenlenen turnuvada; 1. Alyanak Ailesi, 2. Ölçe Ailesi, 3. Karahan Ailesi,
Capitol AVM`de: 1. Çıbık Ailesi, 2. Özgür Ailesi, 3. Sezgün Ailesi, 4. Demirbaş Ailesi,
Rings AVM-Sancaktepe`de: Serdar İhsan Sarıkavak, Poyraz Pirim, Ekin Tunçel kategorilerinde birinci oldular. Tüm takımları tebrik ediyor, bu vesileyle tüm babaların babalar gününü kutluyoruz. Turnuvalardan dereceler ve fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                                       TURNUVA SONUÇLARI

8"Baba-Çocuk" takım turnuvası olarak 24 takımın katılımıyla Capitol AVM`de geleneksel olarak düzenlenen turnuva sonunda:
1. Çıbık Ailesi (Bülent-Hüseyin Bora), 2. Özgür Ailesi (Hakan-Tibet Kağan), 3. Sezgün Ailesi (Yakup, Davud Furkan), 4. Demirbaş Ailesi (Erol-Emre) oldu. Ödüllerini Capitol AVM`yi temsilen Beyza Gür`den aldılar. Foto Galeri için tıklayınız.. 

9BESEM'in organizasyonunda ve RINGS AVM nin sponsorluğunda yapılan, BESEM&RINGS AVM Babalar günü 3. Satranç Turnuvası bireysel formatta 3 rating kategorisinde 6 tur yapıldı.
A Kategorisinde: 1. Serdar İhsan Sarıkavak (5 puan), 2. Arda Tapan (4,5 p.), 3. Işık Yılmaz (4,5 p.)
B Kategorisinde: 1. Poyraz Pirim (6 p.), 2. Utku Akdoğan (5 p.), 3. Kaan Kuzubaşıoğlu (5 p.)
C Kategorisinde: 1. Ekin Tunçel (6 p.), 2. Bartu Kayar (5,5 p.), 3. Arda Tufan (5 p.) 
Her 3 kategoride ilk 3'e kupa+madalya ve 1. ye 200- 2. ye 150- 3. ye 100 TL lik hediye çekleri AVM Müdürü Ali GÜNACAR tarafından verildi.  Foto Galeri için tıklayınız..  

32015 İstanbul Babalar Günü Satranç Turnuvası, TSF Bakırköy İlçe Temsilciliğinde "Baba-Çocuk" ikili takım turnuvası olarak 26 takımın katılımıyla yapıldı.

5                       1. Alyanak Ailesi (Cemil-Akay), 2. Ölçe Ailesi (Mete-Utku)   3. Karahan Ailesi (Ahmet-Yiğit Taha)  Foto Galeri 

2Kapanış töreninde Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar Bakırköy Satranç Derneği'nin kurulduğunu da müjdeleyerek sözü Dernek Başkanı Sn. Av. Taner Kayan'a bıraktı..
Bakırköy Satranç Derneği Başkanı Sayın Kayan da Bakırköy'de nihayet bir Satranç Derneği'nin kurulmasından gurur duyduğunu ve satrançla ilgili yapılacak birçok proje ve çalışmalarının olduğunu, Dernek Üyelikleri'nin de kabul edilmeye başlandığını belirtip, kendisinin de kızıyla birlikte bu turnuvada yarışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Satranç Sporunun gelişimine katkı sağlayacak herkese şimdiden teşekkürlerini sundu…   TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği Sitesi 

4Turnuva kapanış töreninde İl Temsilcisi Rıza Öney tarafından, Ankara iline tayini çıkan Ulusal hakemlerimizden Dr. Özgür Can Kaygısız`a ilimizdeki ve hakem kurulundaki çalışmalarından dolayı klasik satranç saati anı hediyesi sundu.

6

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small