banner isbank

Bakırköy Belediyesi 10 Kasım Atatürk`ü Anma Turnuvası Yapılıyor

65b
Bakırköy Belediyesi ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası, Yeşilköy Kent Müzesi ve Sanat Evi'nde 8 Kasım 2014 tarihinde 60 sporcunun katılımıyla başladı. Açılış Konuşmasında Bakırköy Belediye Başkanı Sn. Bülent Kerimoğlu günün anlam ve önemini belirttikten sonra, Atatürk'ün Satranca verdiği öneme değindi ve turnuvaya katılan her yaştan sporcunun centilmence yarışacağına inandığını belirterek, herkese başarılar diledi.

                                                     Eşlendirme/Sonuçlar       Fotoğraf Albümü  

5bTurnuvada minik satranççılarla hatıra fotoğrafı da çektiren Sn. Kerimoğlu, satrancın çocuklar tarafından benimsendiğini ve böylesine sevildiğini görmekten duyduğu memnuniyeti sık sık ifade etti. Belediye olarak satranç da dahil olmak üzere tüm sporları ve sporcuları destekleyeceklerini ve kısa zamanda Bakırköy'ü sporda da cazibe merkezi haline getireceklerini özellikle belirterek, organizasyonların uluslararası boyutlara taşınması için çalışmaların başlayacağını sözlerine ekledi.

6Açık satranç turnuvası olarak düzenlenen turnuvaya 2014 Avrupa Amatörler Şampiyonu Ari Kiremitciyan, başarılı genç sporcumuz CM Işık Can katılanlar arasında..
1Turnuva daha önce de önemli satranç turnuvalarına ev sahipliği yapan Bakırköy Belediyesi Yeşilköy Kent Müzesi ve Sanat Evi'nde düzenleniyor.
2Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar ile turnuvaya katılan genç sporcular..

20

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small